Testovi

Priprema za polaganje ispita

TESTOVI ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU

Testovi za studije u inostranstvu – Postoje tačno određeni testovi koji su potrebni za upis na univerzitet u inostranstvu. SAT Agencija je prva agencija u regionu koja je uspostavila svoju školu za pripremu testova potrebnih za upis na studije u inostranstvu. Tako, dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu. Svi profesori imaju dugogodišnje iskustvo u spremanju studenata za TOEFL, SAT, GRE, GMAT i IELTS test. Većina su izvorni govornici koji osim toga rade u internacionalnim školama.

Za skoro svaki univerzitet u inostranstvu morate da imate položen neki od međunarodno priznatih testova engleskog jezika. Najlakši i najpouzdaniji test se pokazao TOEFL test koji je uveo i HOME Edition u uslovima pandemije. 

Za zemlje kao što su : Amerika, Kanada, Italija, Holandija itd. Univerziteti pored TOEFL testa traže da imate položen i SAT test ili ukoliko idete na master GRE/GMAT. Ovi testovi nisu nimalo laki i prosek rezultata na našem podneblju za SAT je 1100/1600 dok za GRE je to 130/170. 

Naše usluge pripreme – Testovi za studije u inostranstvu

 • Pripremni časovi za TOEFL test
 • Pripremni časovi za SAT test (matematika i Engleski jezik)
 • Pripremni časovi za GRE test (matematika i Engleski jezik)
 • Lektorisanje eseja za TOEFL, SAT i GRE
 • Izrada aplikacione dokumentacije (CV, Motivaciono pismo i 2 pisma preporuke)
 • Korekcija postojeće aplikacione dokumentacije sa preporukama za poboljšanje
 • Priprema za intervju na Engleskom jeziku za univerzitet, stipendiju ili posao
 • Usluge sudskog tumača

TESTOVI za studije u inostranstvu

test englskog jezika
TOEFL

TOEFL test je standardizovani oblik testa engleskog jezika namenjen prevashodno studentima koji nisu izvorni govornici. Kreiran i administriran od strane kompanije ETS. Od sredine marta 2020 može se polagati iz testing centra i od kuće.

testovi za ekonomiju
GRE

GRE test je prevashodno namenjen za upis na zahtevne postdiplomske i doktorske studije, bez obzira da li ste ranije imali iskustva u polaganju ispita na stranom jeziku. U sebi sadrži i matematički deo, dok je deo za engleski jezik znatno teži nego kod testova kao što su TOEFL, IELTS ili SAT.

Testovi za studije u inostranstvu
SAT

SAT test ima ulogu prijemnog ispita na gotovo svim osnovnim studijama u Americi, ali ga sve češće kao kriterijum za odabir studenata prihvataju i ozbiljniji univerziteti u Evropi. Sadrži deo matematike i engleskog jezika.

TESTOVI za ekonomiju i biznis
GMAT
IELTS
IELTS

Iskustva

Rezultati testova uz naše pripreme

Zakaži svoj prvi čas

  Cena TOEFL i IELTS individualnih priprema je 2900 RSD ili 25€ u trajanju od 60 minuta. Broj potrebnih časova je vrlo individualan i zavisi od vašeg početnog nivoa.

  Cena individualnog časa za SAT je 3500 RSD ili 30€ u trajanju od 60 minuta i to odvojeno časovi engleski i odvojeno matematika. Za GRE,GMAT i OMPT-A važe isti uslovi.