fbpx

Testovi

Priprema za polaganje ispita

TESTOVI ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU

Testovi za studije u inostranstvu – Postoje tačno određeni testovi koji su potrebni za upis na univerzitet u inostranstvu. SAT Agencija je prva agencija u regionu koja je uspostavila svoju školu za pripremu testova potrebnih za upis na studije u inostranstvu. Tako, dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu. Svi profesori imaju dugogodišnje iskustvo u spremanju studenata za TOEFL, SAT, GRE, GMAT i IELTS test. Većina su izvorni govornici koji osim toga rade u internacionalnim školama.

Za skoro svaki univerzitet u inostranstvu morate da imate položen neki od međunarodno priznatih testova engleskog jezika. Najlakši i najpouzdaniji test se pokazao TOEFL test koji je uveo i HOME Edition u uslovima pandemije. 

Za zemlje kao što su : Amerika, Kanada, Italija, Holandija itd. Univerziteti pored TOEFL testa traže da imate položen i SAT test ili ukoliko idete na master GRE/GMAT. Ovi testovi nisu nimalo laki i prosek rezultata na našem podneblju za SAT je 1100/1600 dok za GRE je to 130/170. 

Naše usluge pripreme – Testovi za studije u inostranstvu

 • Pripremni časovi za TOEFL test
 • Pripremni časovi za SAT test (matematika i Engleski jezik)
 • Pripremni časovi za GRE test (matematika i Engleski jezik)
 • Lektorisanje eseja za TOEFL, SAT i GRE
 • Izrada aplikacione dokumentacije (CV, Motivaciono pismo i 2 pisma preporuke)
 • Korekcija postojeće aplikacione dokumentacije sa preporukama za poboljšanje
 • Priprema za intervju na Engleskom jeziku za univerzitet, stipendiju ili posao
 • Usluge sudskog tumača

TESTOVI za studije u inostranstvu

test englskog jezika
TOEFL

TOEFL test je standardizovani oblik testa engleskog jezika namenjen prevashodno studentima koji nisu izvorni govornici. Kreiran i administriran od strane kompanije ETS. Od sredine marta 2020 može se polagati iz testing centra i od kuće.

testovi za ekonomiju
GRE

GRE test je prevashodno namenjen za upis na zahtevne postdiplomske i doktorske studije, bez obzira da li ste ranije imali iskustva u polaganju ispita na stranom jeziku. U sebi sadrži i matematički deo, dok je deo za engleski jezik znatno teži nego kod testova kao što su TOEFL, IELTS ili SAT.

Testovi za studije u inostranstvu
SAT

SAT test ima ulogu prijemnog ispita na gotovo svim osnovnim studijama u Americi, ali ga sve češće kao kriterijum za odabir studenata prihvataju i ozbiljniji univerziteti u Evropi. Sadrži deo matematike i engleskog jezika.

TESTOVI za ekonomiju i biznis
GMAT
IELTS
IELTS

Iskustva

Rezultati testova uz naše pripreme

Zakaži svoj prvi čas

  Za sada nudimo isključivo besplatnu simulaciju TOEFL testa. Za ostale testove ne nudimo besplatne simulacije, već morate odmah da zakažete svoj prvi čas.

  Cena TOEFL i IELTS individualnih priprema je 1700 RSD ili 15€ u trajanju od 60 minuta. Broj potrebnih časova je vrlo individualan i zavisi od vašeg početnog nivoa.

  Cena individualnog časa za SAT je 2300 RSD ili 20€ u trajanju od 60 minuta i to odvojeno časovi engleski i odvojeno matematika. Za GRE,GMAT i OMPT-A važe isti uslovi.