fbpx

Škole stranih jezika

Škole stranih jezika su jako bitan segment prilikom donošenja odluke o studiranju u inostranstvu. U najvećem broju slučajeva kada su u pitanju osnovne studije letnje škole jezika su neizbežna stavka svake kvalitetne pripreme. Neuporedivo je lakše i efektivnije pripremati pristupne testove i testove jezika u obrazovnoj ustanovi ili u zemlji u kojoj kandidat želi da nastavi svoje studije.

Bilo da želite da učite italijanski, španski, nemački ili neki drugi internacionalni jezik ponuda je zaista velika. Škole stranih jezika u inostranstvu obično traju 2-3 nedelje, mada postoje studenti koje smo poslali i na duže. Ukoliko ide više učenika uvek obezbedimo lokalnog profesora koji bi vodio računa o njima. Iskustva su zaista prelepa i deca se vrate puni pozitivnih utisaka. Ono na šta škole jezika utiču jesu odluke dece da li žele da se uopšte školuju dalje u inostranstu. Nakon ovih kratkih kurseva deca zaista vide koliki je benefit i privilegija biti u internacionalnom okruženju.

Pouzdanost

Primetili smo da deca koja odu sa A2 nivoom da uće jezik u nekoj od naših škola za samo 2 nedelje taj nivo je jak B1. Kada je učenje jezika u pitanju, gornja starosna granica ne postoji. Postoje kursevi za decu, tinejdžere i odrasle. Svaka od škola nudi svoj smeštaj i hranu i to je sve uključeno u cenu krusa. Deca pored učenja jezika imaju priliku da posete istorijske znamenitosti mesta gde su, da se druže, upoznaju drugare iz celog sveta i da prošire svoje vidike.

Obično imamo slučaj da ko jednom ode na učenje jezika u inostranstvu, ide svake godine i vrati se sa sertifikatima koji su priznati na svakom univerzitetu u svetu. Nudimo pouzdane i proverene škole sa kojima imamo dugogodišnju saradnju. Svaka od škola ima i lične tutore koji paze na decu pogotovo ukoliko su deca maloletna. Ono što nije uključeno u cenu kursa to su avio karte i zdravstveno osigurane.

Ukoliko se odlučite za neku od škola, obavezno nam se javite da zakažemo jedan BESPLATAN sastank i vidimo koja je škola najbolja opcija za Vas ili Vaše dete.

Škole stranih jezika u inostranstvu