Škole stranih jezika

Škole stranih jezika su jako bitan segment prilikom donošenja odluke o studiranju u inostranstvu. U najvećem broju slučajeva kada su u pitanju osnovne studije, škole jezika su neizbežna stavka svake kvalitetne pripreme. Neuporedivo je lakše i efikasnije pripremati pristupne testove i testove jezika u obrazovnoj ustanovi zemlje u kojoj kandidat želi da nastavi svoje studije.

Bilo da želite da učite engleski, italijanski, španski, nemački, francuski ili neki drugi internacionalni jezik ponuda je zaista velika. Škole stranih jezika u inostranstvu obično traju od jedne nedelje pa čak do godinu dana, u zavisnosti od vrste kursa. Ukoliko ide više učenika obezbeđujemo našeg pratioca grupe koji bi vodio računa o njima. Iskustva su zaista prelepa i deca se vrate puni pozitivnih utisaka. Ono na šta škole jezika utiču jesu odluke dece da li žele da se uopšte školuju dalje u inostranstvu. Nakon ovih kurseva i druženja deca zaista vide koliki je benefit i privilegija biti u internacionalnom okruženju.

Pouzdanost

Primetili smo da svako dete pokazuje napredak znanja stranog jezika za minimum jedan nivo. Postoje kursevi za decu i tinejdžere. Neke od škola nude svoj smeštaj i hranu i to je sve uključeno u cenu kursa, dok neke škole imaju drugačije aranžmane. Pored učenja jezika deca imaju priliku da posete kulturno-istorijske destinacije, da se aktivno bave umetnošću i sportom i da kroz društvene aktivnosti upoznaju drugare iz celog sveta i da prošire svoje vidike.

Obično imamo slučaj da ko jednom ode na učenje jezika u inostranstvu, ide svake godine i vrati se sa sertifikatima koji su priznati na svakom univerzitetu u svetu. Nudimo pouzdane i proverene škole sa kojima imamo dugogodišnju saradnju. Ono što nije uključeno u cenu kursa su avio karte, vize (ukoliko je neophodno) i zdravstveno osiguranje, ali vam naša agencija može pomoći i oko toga.

Ukoliko se odlučite za neku od škola, obavezno nam se javite da zakažemo BESPLATAN sastanak i vidimo koja je škola najbolja opcija za vas ili vaše dete.