fbpx

Međunarodni sajam obrazovanja

LINK ZA STREAM uživo svih prezentacija- https://studio.youtube.com/channel/UCyAvzbANasjK0TgdmZ0xEvA/livestreaming

SAT AGENCIJA sa ponosom predstavlja prvi naš sajam internacionalnog obrazovanja na ovom tržištu. 25.11.2023 u Beogradu i 26.11. u Novom Sadu, očekuje vas oko 30 univerziteta iz celog sveta, panel diskusije studenata koji su se školovali u inostranstvu i prezentacije ljudi iz industrije gde će podeliti karijerna iskustva nakon akademskog puta u nekih od zemalja Evrope. 

Sajam se u Beogradu održava u Hotelu Mona Plaza sa početkom od 10h ujutru do 18h uveče, a u Novom Sadu od 12h-17h u hotelu Sheraton!

Oba sajma su besplatna za sve zainteresovane. 

Međunarodni sajam obrazovanja Beograd

Hotel Mona Plaza

Cara Uroša 62-64, Beograd 11000, Serbia

od 10h do 18h

Međunarodni sajam obrazovanja Novi Sad

Hotel Sheraton

Polgar Andraša 1, Novi Sad, Srbija 21000

od 12h do 17h

Sajam će imati prenos preko youtube platforme za sve one koji taj dan ne budu mogli da prisustvuju samom događaju. U nastavku ćete pronaći formular za registraciju kao i raspored odvojenih prezentacija univerziteta koji možete da pogledate pojedinačno. Doći će i predstavnici američke i britanske ambasade te će biti i priče o stipendijama vlada USA i UK koje bi vas mogle interesovati. Takođe pričaćemo o svim pripremnim tesotvima za odlazak na studije u inostranstvo, predstaviće se i jedina akreditovana škola slovenačkog jezika u Srbiji i još zaista mnogo toga!  

Sajam ima i sajamske popuste u vidu 15$ manje za registraciju TOEFL test-a.

Sajam je namenjen srednjoškolcima i studentima jer prezentujemo osnovne i master studije isključivo. Ulaz na sajam je BESPLATAN a REGISTRACIJA JE OBAVEZNA tako što popunite formular ispod.

Jako se radujemo ovom događaju i nadamo se da ćete nas posetiti! Obrazovanje je veliki deo naših života te mislimo da bi vam ovakva događaj olakšao potragu vašeg idealnog univerziteta!

Vidimo se 25. I 26. novembra u Beogradu i Novom Sadu! A za one koji ne mogu fizički da prisustvuju i u ostalim delovima Balkana preko youtube streaming-a! 🙂

Prezentacije na sajmu u Beogradu – 25.11.
Ovo je raspored koji ćete videti i na monitorima na samom sajmu !