fbpx

Usluge

Upis srednjoškolaca i studenata na osnovne i master programe studija u inostranstvu.

usluge sat agencije

Usluge Study Abroad Today agencije obuhvataju početne konsultacije, izradu dokumentacije, apliciranje na univerzitete, aplciranje na stipendije i pomoć oko vize. Mi smo agencija koja je posebno specijalizovana za upis srednjoškolaca i studenata na osnovne i master programe studija u inostranstvu. Smatramo da reč agencija ne dočarava potpuno ono kako i šta mi zapravo radimo.

Možemo da Vas upišemo na bilo koji univerzitet u svetu sve dok procenimo da imate potrebne kvalifikacije i ispunjavate zahteve univerziteta. Sarađujemo sa preko 100 univerziteta iz celog sveta. Agenciju vodi izuzetno mlad tim koji je uvek u toku dešavanjima u svetu i koji se konstantno usavršava u svom poslu. 

Pored univerziteta sa kojima imamo dugu tradiciju upisa studenata, radimo aplikacije i na univerzitete sa kojima nemamo takav vid saradnje. U ovom poslu nam je bitno da klijent bude naš prioritet i njegov izbor kvalitetnog akademskog puta, koji predstavlja prekretnicu u životu svake mlade osobe. Svom poslu pristupamo ozbiljno, organizovano i trudimo se da na kraju procesa ne budete samo klijent već i prijatelj agencije. 

Do sada agencijske usluge je koristilo više od 1000 studenata od 500+ upisanih na svoje željene opcije, nadamo se da ćeš i ti postati deo naše male zajednice izuzetnih mladih ljudi!  Poverenje koje nam klijenti daju da oblikujemo njihov akademski život  je naša najveća inspiracija za ovaj posao!

Konsultacije

Proces započinje početnim konsultacijama koje možete da zakažete popunjavanje upitnika na početnoj strani. Cilj ovog početnog sastanke je upoznavanje i profilisanje vas kao kandidata. Na konsultacijama prelazimo sve ono što vam je potrebno da donesete pravu odluku kada je akademski put u pitanju. Pričamo o dokumentaciji, opcijama u zemljama koje ste naveli da vas zanimaju, troškovima života i na kraju ostavljamo prostor za sva vaša pitanja i nedoumice. Ukoliko želite da upišete neki od univerziteta sa našeg sajta konsultacije su tada BESPLATNE i taju 30 minuta. Ukoliko želite detaljnu ponudu univerziteta na osnovu vaših kvalifikacija i budžeta, tada se naplaćuju 5000 RSD iliti 40€. Nakon konsultacija dobijate mejl sa svim potrebnim informacijama koje ste dobili na samim konsultacijama. Najčešći vid održavanja sastanaka je uživo u Beogradu i Podgorici ili online. Ne forsiramo upise na institucije gde imamo kontakte već isključivo univerzitete koji su podobni vašim mogućnostima i kvalifikacijama.

Formiranje paketa usluge

Nakon prvog sastanka gde se upoznajemo i gde smo vam predočili opcije, ostavljamo vam određeno vreme kako biste razmislili gde sve želite da aplicirate. Možete da kombinujete više programa na jednom univerzitetu ili više univerziteta u različitim zemljama. Takođe, usluge mogu da budu i pojedinačne, ali ukoliko uzmete paket ostvarujete uštedu. Ne postoji maximalan broj univerziteta na koje možete da aplicirate, ali prosek je od 3-5 opcija. Ukoliko ste zaista dobar kandidat dovoljna je i jedna. Retko kada praktikujemo aplikaciju na samo jedan univerzitet isključivo zbog nepredvidivosti procesa i konkurencije, gde nemamo uvid kakva je. Međutim ako imate dobar prosek, odlične skorove na testovima i jedna opcija je sasvim dovoljna.

Suština Usluge

Kada smo formirali paket, počinjemo tako što popunjavate upitnike za dokumentaciju (CV, motivaciono pismo, pisma preporuke,eseji..) , pravite svoj lični profil na našem sajtu gde u svakom momentu možete da vidite dokle smo stigli sa aplikacijom. U samom portalu imaćete pristup svim potrebnim dokumentima, možete da nam dokumenta potrebna za aplikaciju kačite direktno na portal kao i da koristite chat namenjen isključivo komunikaciji sa vašim akademskim savetnikom. 

Nakon izrade potrebne dokumentacije, pravimo naloge na portalima univerziteta i šaljemo aplikaciju. Možete da prisustvujete slanju aplikacije ili da se prepustite našim iskusnim mentorima. Nakon slanja aplikacije, odogovri se čekaju do 2 nedelje ili čak do par meseci u zavisnosti od univerziteta i zemlje gde smo aplicirali. Nakon odgovora, odlučujete se i prelazimo na smeštaj. 

Smeštaj je deo koji logistički ne možemo da izvedemo za vas, ali kada su u pitanju institucije sa kojima imamo direktan kontakt možemo dosta da vam olakšamo proces. Svaki univerzitet ima svoj departman koji je isključivo zadužen za smeštaj studenata, pa to znatno olakšava ceo proces.

Nakon potvrde o rezervaciji smeštaja, prelazimo na vizu osim ukoliko imate pasoš Evropske Unije kada vam viza nije ni potrebna. Viza zahteva manju birokratsku angažovanost sa vaše strane ali sve uz našu podršku do samog završetka viznog procesa. Sa ponosom ističemo da je prolaznost agencije kada su u pitanju studentske vize od dana osnivanja 100% i da nismo imali nijednu odbijenicu.

Umrežavanje

Ono što su klijenti agencije naveli kao najveći benefit naše usluge je umrežavanje sa ostalim  studentima koji studiraju ili treba da studiraju u istoj zemlji ili na istim univerzitetima. Svi klijenti SAT Agencije imaju priliku da budu deo naše zatvorene Facebook grupe koju čine svi naši klijenti od samog početka procesa. Takođe, nakon upisa studenti koji žele mogu da prisustvuju događaju agencije gde dolaze svi klijenti kako bi se umrežili i eventualno pronašli cimera-cimerku.

Dolazak u drugu zemlju

Koliko god se činilo strašno, jednako je i uzbudljivo. Tu smo da se pobrinemo da prvi deo ovog procesa prođe neosetno za vas i da u njemu uživate. Aplikacija na univerzitet nikako ne treba da bude stres. Po dolasku u drugu zemlju potrebno je da izvadite boravišnu dozvolu u određenom roku koji se razlikuje od zemlje do zemlje. Rastajemo se kada odete, ali privremeno. Imamo običaj da svake godine obrnemo krug po Evropi i sve vas posetimo i snimimo. Jer uspesi naših klijenata su i naši uspesi!

Cenovnik usluga

Klikom na dugme ispod omogucite da vidite cenovnik!

Paketi usluga

Klikom na dugme ispod omogucite da vidite cenovnik!

Dokumentaciju izrađujemo na italijanskom, španskom, nemačkom, engleskom jeziku. Dokumenta izrađuju asistenti ili doktorandi na filološkim fakultetima.