Usluge

Upis srednjoškolaca i studenata na osnovne i master programe studija u inostranstvu.

Cenovnik usluga

Pojedinačne usluge

Cena

Akademsko profilisanje za Ivy League univerzitete, Russel Grupu i Aziju u trajanju od sat i 15 minuta

6500 RSD

Kompletna ponuda dostupnih univerziteta – profilisanje na osnovu budžeta, kvalifikacija u trajanju od 45 minuta

3500 RSD

Konsultacije za univerzitete sa našeg sajta – 30 minuta

2000 RSD

CV

6000 RSD

Motivaciono pismo engleski jezik

9500 RSD

Motivaciono pismo na nemačkom, italijanskom ili, španskom jeziku

12.000 RSD

Pismo preporuke

7000 RSD

Paket dokumentacije (CV, Motivaciono pismo i 2 pisma preporuke)

30.000 RSD

Esej za Common App – Amerika

35.500 RSD

Revizija eseja za common app – Amerika

7000 RSD

CV za posao + propratno pismo

12.000 RSD

Motivaciono pismo za stipendiju

9000 RSD

Revizija vaše dokumentacije

8000 RSD

Priprema za intervju za vizu

3000 rsd

Priprema za intervju za univerzitet

4000 RSD

Aplikacija za studentsku vizu

30.000 RSD

Usluga aplikacije za regionalnu stipendiju Italije

41.000 RSD

Registracija za TOEFL, SAT, GRE, GMAT, OMPT-A testove

2000 RSD

TOEFL priprema- individualni čas – 60 min

3000 RSD

IELTS priprema – individualni čas – 60 min

3000 RSD

SAT matematika – individualni čas – 60 min

3500 RSD

SAT engleski – individualni čas – 60 min

3500 RSD

Profesionalna orijentacija

Uskoro objava usluge i cene

Paketi usluga

Paketi usluge (aplikacija + paket dokumentacije + viza)

Cena

Besplatna prijava na jednu partnersku instituciju – dobijate mejl sa listom dokumenata koje nam trebate poslati kako bi prijava bila skroz potpuna i moguće je da kupite neke usluge pojedinačno

0 RSD

Aplikacija na 1 nepartnerski univerzitet u Evropi sa dokumentacijom i vizom

60.000 RSD

Aplikacija na 1 nepartnerski univerzitet Azija, Amerika, Kanada, UAE + dokumentacija i viza

70.500 RSD

Aplikacija na 3 nepartnerska univerziteta u Evropi + dokumentacija i viza

118.000 RSD

Aplikacija na 3 nepartnerska univerziteta u USA, Aziji, Kanadi, Australiji + dokumentacija i viza

180 000 RSD

Aplikacija za pune stipendije u USA, Chevening , Ruske Vlade, Italijanske Vlade itd.

180.000 – 585.000 RSD

Kombinacija univerziteta sa kojima imamo saradnju sa onim univerzitetima sa kojima nemamo u različitim zemljama + dokumentacija i viza

Po upitu

usluge sat agencije

Usluge Study Abroad Today agencije obuhvataju početne konsultacije, izradu dokumentacije, apliciranje na univerzitete, aplciranje na stipendije i pomoć oko vize. Mi smo agencija koja je posebno specijalizovana za upis srednjoškolaca i studenata na osnovne i master programe studija u inostranstvu. Smatramo da reč agencija ne dočarava potpuno ono kako i šta mi zapravo radimo.

Možemo da Vas upišemo na bilo koji univerzitet u svetu sve dok procenimo da imate potrebne kvalifikacije i ispunjavate zahteve univerziteta. Sarađujemo sa preko 100 univerziteta iz celog sveta. Agenciju vodi izuzetno mlad tim koji je uvek u toku dešavanjima u svetu i koji se konstantno usavršava u svom poslu. 

Pored univerziteta sa kojima imamo dugu tradiciju upisa studenata, radimo aplikacije i na univerzitete sa kojima nemamo takav vid saradnje. U ovom poslu nam je bitno da klijent bude naš prioritet i njegov izbor kvalitetnog akademskog puta, koji predstavlja prekretnicu u životu svake mlade osobe. Svom poslu pristupamo ozbiljno, organizovano i trudimo se da na kraju procesa ne budete samo klijent već i prijatelj agencije. 

Do sada agencijske usluge je koristilo više od 1000 studenata od 500+ upisanih na svoje željene opcije, nadamo se da ćeš i ti postati deo naše male zajednice izuzetnih mladih ljudi!  Poverenje koje nam klijenti daju da oblikujemo njihov akademski život  je naša najveća inspiracija za ovaj posao!

Konsultacije

Vrste naših konsultacija:

Konsultacije za naše partnerske univerzitete u trajanju od 30 minuta – koštaju 2000 RSD i isključivo se fokusiraju na priču o upisu, potrebnoj dokumentaciji , vizi i stipendijama za te univerzitete.

Ponudu naših univerziteta imate na sajtu u delu Univerziteti.

Kompletno akademsko profilisanje na osnovu vašeg budžeta, kvalifikacija i želja – 3500 RSD u trajanju od 45 minuta.

Na osnovu proseka, dostupnih finansija pema našem iskustvu možemo da odredimo i isfiltriramo opcije koje bi bile idealne za vas.

Dobijate:

 • Follow-up mejl sa svim detaljima nakon konsultacija
 • Pričamo o testovima potrebnim za studije i kako i gde ih pripremiti
 • Vizama
 • Prelazimo sve moguće opcije koje bi vam bile dostupne
 • Objašnjavamo našu ulogu u tom procesu i naše pakete
 • Objašnjavamo mogućnosti svih stipendija

Akademsko profilisanje za Ivy League Univerzitete, Aziju i Russel Grupu (UK najbolji univerziteti) – traje sat i 15 minuta i košta 7000 RSD.

Dobijate:

 • Radimo pretragu svih dostupnih opcija na osnovu budžeta, kvalifikacija i želja
 • Follow-up mejl sa svim detaljima sa profilisanja
 • Pričamo o testovima potrebnim za ove univerzite i kako i gde ih pripremiti
 • Vizama
 • Esejima za Common App
 • Pripremi biografije da biste bili adekvatan kadidat ili proceni trenutne biografije i aktivnosti
 • Objašnjavamo našu ulogu u tom procesu i naše pakete
 • Objašnjavamo mogućnosti svih stipendija i koje su dostupne

Formiranje paketa usluge

U ponudi imate i besplatna prijavu na jednu partnersku instituciju – dobijate mejl sa listom dokumenata koje nam trebate poslati kako bi prijava bila skroz potpuna i moguće je da kupite neke usluge pojedinačno.

Nakon prvog sastanka gde se upoznajemo i gde smo vam predočili opcije, ostavljamo vam određeno vreme kako biste razmislili gde sve želite da aplicirate. Možete da kombinujete više programa na jednom univerzitetu ili više univerziteta u različitim zemljama. Takođe, usluge mogu da budu i pojedinačne, ali ukoliko uzmete paket ostvarujete uštedu. Ne postoji maximalan broj univerziteta na koje možete da aplicirate, ali prosek je od 3-5 opcija. Ukoliko ste zaista dobar kandidat dovoljna je i jedna. Retko kada praktikujemo aplikaciju na samo jedan univerzitet isključivo zbog nepredvidivosti procesa i konkurencije, gde nemamo uvid kakva je. Međutim ako imate dobar prosek, odlične skorove na testovima i jedna opcija je sasvim dovoljna.

Suština Usluge

Kada smo formirali paket, počinjemo tako što popunjavate upitnike za dokumentaciju (CV, motivaciono pismo, pisma preporuke,eseji..) , pravite svoj lični profil na našem sajtu gde u svakom momentu možete da vidite dokle smo stigli sa aplikacijom. U samom portalu imaćete pristup svim potrebnim dokumentima, možete da nam dokumenta potrebna za aplikaciju kačite direktno na portal kao i da koristite chat namenjen isključivo komunikaciji sa vašim akademskim savetnikom. 

Nakon izrade potrebne dokumentacije, pravimo naloge na portalima univerziteta i šaljemo aplikaciju. Možete da prisustvujete slanju aplikacije ili da se prepustite našim iskusnim mentorima. Nakon slanja aplikacije, odogovri se čekaju do 2 nedelje ili čak do par meseci u zavisnosti od univerziteta i zemlje gde smo aplicirali. Nakon odgovora, odlučujete se i prelazimo na smeštaj. 

Smeštaj je deo koji logistički ne možemo da izvedemo za vas, ali kada su u pitanju institucije sa kojima imamo direktan kontakt možemo dosta da vam olakšamo proces. Svaki univerzitet ima svoj departman koji je isključivo zadužen za smeštaj studenata, pa to znatno olakšava ceo proces.

Nakon potvrde o rezervaciji smeštaja, prelazimo na vizu osim ukoliko imate pasoš Evropske Unije kada vam viza nije ni potrebna. Viza zahteva manju birokratsku angažovanost sa vaše strane ali sve uz našu podršku do samog završetka viznog procesa. Sa ponosom ističemo da je prolaznost agencije kada su u pitanju studentske vize od dana osnivanja 100% i da nismo imali nijednu odbijenicu.

Umrežavanje

Ono što su klijenti agencije naveli kao najveći benefit naše usluge je umrežavanje sa ostalim  studentima koji studiraju ili treba da studiraju u istoj zemlji ili na istim univerzitetima. Svi klijenti SAT Agencije imaju priliku da budu deo naše zatvorene Facebook grupe koju čine svi naši klijenti od samog početka procesa. Takođe, nakon upisa studenti koji žele mogu da prisustvuju događaju agencije gde dolaze svi klijenti kako bi se umrežili i eventualno pronašli cimera-cimerku.

Koliko god se činilo strašno, jednako je i uzbudljivo. Tu smo da se pobrinemo da prvi deo ovog procesa prođe neosetno za vas i da u njemu uživate. Aplikacija na univerzitet nikako ne treba da bude stres. Po dolasku u drugu zemlju potrebno je da izvadite boravišnu dozvolu u određenom roku koji se razlikuje od zemlje do zemlje. Rastajemo se kada odete, ali privremeno. Imamo običaj da svake godine obrnemo krug po Evropi i sve vas posetimo i snimimo. Jer uspesi naših klijenata su i naši uspesi!

Dokumentaciju izrađujemo na italijanskom, španskom, nemačkom, engleskom jeziku. Dokumenta izrađuju asistenti ili doktorandi na filološkim fakultetima.