Srednje (Boarding) škole u inostranstvu

Kako se naša zemlja otvara sve više ka inostranstvu, tako i naša deca sve više teže da se školuju po Evropi, Americi i širom sveta. SAT Agencija je to prepoznala i otvara mogućnost školovanja u boarding školama već od uzrasta 14 godina.

Renomirane škole sa kojima sarađujemo pružiće kvalitetno, svetski priznato obrazovanje vašem detetu, osamostaliti ga u učenju i budućem radu, proširiće svoje vidike, usavršiti strani jezik, upoznati kulturu zemlje u kojoj će se školovati, upoznati decu iz internacionalnog okruženja, družiti se…

Ovo je odlična baza za dalje studije u inostranstvu jer se dete sprema za način učenja i razmišljanja stranog obrazovnog sistema i dovodi svoje znanje stranog jezika do zavidnog nivoa.

Srednje (Boarding) škole u inostranstvu su pravi izbor za vaše dete, ako želite nešto novo, nešto više, nešto kvalitetnije. One vode računa o individualnosti svakog polaznika-deteta, razvijajući svest o sopstvenim vrednostima, interesovanjima, kapacitetima, sposobnostima, motivaciji. Akcenat se stavlja na jedinku kroz zajednički rad i druženje. Zbog multidisciplinarnosti, praktičnog znanja, raznih veština kojima će ovladati u njima, vaše dete će sazresti u kompletnu ličnost spremnu za dalje obrazovne i životne izazove.

Boarding škole neguju zdrav duh, ravnopravnost polova, saosećanje, požrtvovanost, razumevanje, dobrotu, saradnju među decom. Uče ih lepim manirima i ponašanju, zahvalnosti, odanosti, ljudskim vrednostima. Razvija se fizičko i mentalno zdravlje, emocionalna zrelost i duhovno bogatstvo.

Naša Agencija ima potpisane ugovore sa nekoliko škola u Velikoj Britaniji, Austriji, Švajcarskoj i Francuskoj u kojima se nastava obavlja na engleskom jeziku. Diploma je svetski priznata i otvara mogućnosti za lakše dalje školovanje i usavršavanje.

Zadatak naše Agencije je da sa vama i vašim detetom prođe kroz proces odabira odgovarajuće škole, prijave na istu, polaganja prijemnih ispita (ako postoje), provere znanja jezika, regulisanja viza za školovanje (ako su neophodne), izbora obrazovnih i dodatnih sadržaja prema željama i afinitetima vašeg deteta, plaćanje troška prijave i školovanja, pomoć da se obezbedi (putno) zdravstveno osiguranje i avio karte.

Ako je vaše dete kandidat za boarding školu, slobodno nas pozovite i zakažite BESPLATAN sastanak, kako bismo zajedno izabrali najbolju školu, ili popunite upitnik ispod.

Srednje škole u inostranstvu