NSTS škola jezika

NSTS škola jezika – Malta je tajni dragulj Mediterana i lokacija koja je posljednjih godina tražena za međunarodno obrazovanje. Sa engleskim kao zvaničnim jezikom, ona je idealan ambijent gde možete da investirate u svoje veštine i sposobnosti dok uživate u odmoru na plaži. Sve ove pogodnosti imate u NSTS, prvoj školi engleskog jezika na Malti, koja ima više od 55 godina profesionalnog iskustva.

NSTS institut engleskog jezika na Malti je pravo mesto za vas ako želite da spojite prijatan odmor na ostrvu sa usavršavanjem znanja englekog jezika. NSTS institut je osnovan 1963. i prva je škola engleskog jezika za polaznike kojima engleski jezik nije maternji. Priznali su je i akreditovale zbog svoje profesionalne ekspertize mnoge nacionalne i međunarodne organizacije poput EAQUALS, Cambridge Assessment, WYSETC, FELTOM, Malta ELT Council. NSTS pruža visokokvalitetnu nastavu, rad u malim grupama što pruža odličnu osnovu za interakciju, predavači su vrhunski stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u svom poslu, a najbolji deo svega je lokacija i istraživanje kulturnog nasleđa i ljepota Malte.

Kembridž Univerzitet je ovu školu proglasio internacionalnim centrom za podučavanje kada je sertifikat ESOL u pitanju (Certificate in English Language Teaching to Adults – CELTA), a NTST je i centar za polaganje svih Kembridžovih testova za sertifikate poput FC, CAE.

Lokacija – NSTS škola jezika

Ova ostrvska zemlja, smeštena u mediteranskom podneblju južno od Sicilije, a sjeverno od Libije, jedna je od najmanjih i najgušće naseljenih država na svijetu. Zbog svog strateškog položaja, Malta je vijekovima bila pod okupacijom drugih naroda – Feničana, Rimljana, Arapa, Templara, Francuza i Britanaca. Svi oni su ostavili svoj trag na ostrvu u vidu bogatog istorijskog nasleđa.

Šarmantna država poput Malte ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelijepa mala sela u okolini, autentične praznike i običaje. Samo neke od znamenitosti koje svakako treba da posjetite jesu palata Grandmaster’s, Sacra Infermeria, National Museum of Fine Arts, mnoštvo galerija, arheološka nalazišta, kao i pregršt restorana, kafića i klubova, jer je ova država specifična po svom noćnom životu.

Kursevi – NSTS škola jezika

Ova škola jezika nudi kurseve nemačkog jezika za decu i odrasle. Od A1 do C2 nivoa. Kursevi obično traju od 4-8 nedelja i na kraju svakog nivoa imate mogućnost polaganja OSD sertifikata nemačkog jezika koji je priznat ukoliko biste hteli da studirate u Austriji.

Kursevi počinju svakog ponedeljka i dostupni su tokom cele godine. Nakon pismenog testa procjene i usmenog intervjua , postavljate se na odgovarajući nivo. Pismeni test za ocenjivanje traje otprilike 60 minuta i obuhvata gramatiku, razumevanje čitanja i pisanje. To je uključeno u vaše materijale odmah po rezervaciji kursa. 
Postoji i letnji kamp učenja njemačkog jezika. Actilingua škola se nalazi u centralnom Beču, blizu mnogih poznatih znamenitosti, na pešačkoj udaljenosti ili nadomak javnog gradskog prevoza. Škola je prostrano uređena. U sredini kampusa ima veliki park koji olakšava slobodno vreme i sportske aktivnosti (fudbalsko igralište, teniske terene, sportske i odbojkaške terene koji su dostupni nakon nastave).

Smešteni ste u kampusu u modernim sobama, zajedno sa studentima istog uzrasta iz različitih zemalja. Kursevi njemačkog jezika održavaju se u malim, međunarodnim grupama – najbolji način za učenje nemačkog! 
Postoji i kurs nemačkog jezika tokom praznika. Kurs je namenjen tinejdžerima od 16 do 19 godina koji su zainteresovani za njemački letnji kurs. Lekcije se odvijaju u jednoj od rezidencija škole, koja se nalazi neposredno pored ActiLingua akademije. Polaznici kursa njemačkog jezika samostalni su i prema njima se postupa kao prema odraslima. 

Smeštaj

Što se tiče smeštaja, NSTS posjeduje Campus Residence, Hibernia Residence, a nudi i smeštaj u porodicama.

NSTS je čuvena po svom predivno uređenom kampusu – Kampus rezidens koji je moderan i minimalistički uređen i udaljen svega nekoliko minuta od gradova Slieme i Gzire. Besplatan wifi, doručak na bazi švedskog stola, trokrevetne i četvorokrevetne sobe u duplesku sa zajedničkom kuhinjom i kupatilom su samo neke od pogodnosti koje ovdje imate. Sale za bilijar, stoni tenis i pikado su vam na raspolaganju u kampusu. U blizini se nalaze olimpijski bazen i sportski tereni. NSTS English Language Institute je udaljen samo deset minuta od ovog kampusa. Kako se krećete prema obali, nailazite na barove na otvorenom, kafee, restorane, radnje i tržne centre.

NSTS škola jezika
NSTS škola jezika

Hibernia rezidens u Sliemi je opremljen u klasičnom stilu i idealan je za one sa manjim budžetom. Nalazi se u centru na svega 15 minuta od škole za učenje jezika. Dok se krećete obalom Slieme nailazite na veliki broj kafea, restorana i radnji, a u blizini je i plaža.

Lijepo uređene trokrevetne i četvorekrevetne sobe sa wifi-om, zajedničkom kuhinjom i kupatilom pružiće vam svu udobnost koja vam je potrebna.

Takođe, svi polaznici škole su u mogućnosti da izaberu smeštaj u porodici i na taj način nauče više o načinu života na Malti, maltežanskoj kuhinji i da vežbaju jezik sa svojim domaćinima.

NSTS Campus Residence Bed & Breakfast       1-8 nedjelja    9-20 nedjelja     21+ nedjelja

STUDIO apartmani – jedna soba 

CS3 (trokrevetna) € nedjeljno                                    €161                –                            –

CS2 (dvokrevetna) € nedjeljno                                   €189             €161                   €133

CS1 (jednokrevetna) € nedjeljno                                €294              €266                   €238

NSTS Hibernia Residence Bed & Breakfast    1-8 nedjelja   9-20 nedjelja     21+ nedjelja

STUDIO apartmani – jedna soba 

HS3 (trokrevetna) € nedjeljno                                     €140              €119                €105

HS2 (dvokrevetna) € nedjeljno                                    €168             €140                €119

HS1 (jednokrevetna) € nedjeljno                                €245              €196                €168

Smeštaj u porodici (polupansion)            1-8 nedjelja      9-20 nedjelja     21+ nedjelja

Kuća – soba koju delite € nedjeljno             €217                €210                    €196

Kuća – jednokrevetna soba € nedjeljno         €266                €259                    €245

NSTS škola jezika
NSTS škola jezika
NSTS škola jezika
NSTS škola jezika

KURSEVI I CENE

Kursevi u NSTS školi su podeljeni na kurseve za odrasle i kurseve za juniore.

U kurseve za odrasle spadaju:

  • Innovative General English,
  • Business English,
  • Exam Preparation – Cambridge and IELTS,
  • Teacher Training,
  • Club 50+: English and Mediterranean Civilization,
  • English and Internship,
  • Work Placement in Hospitality.

Junior kursevi su podeljeni po uzrastu djece od 10 -13 i od 14 -17 godina i traju od 2 do 6 nedjelja u toku ljeta. Prvi je Kids Camp, a drugi Teens Adventure.

Postoje i kursevi za odrasle Leisure, Culture and Internship Experience koji su takođe podjeljeni za Junior and Adult uzraste. NSTS takođe nudi Educational Experience za juniore – tačnije mogućnost srednjeg školovanja za one koji žele srednje školovanje na Malti na engleskom jeziku po britanskom ili IB sistemu koji je međunarodno priznati na svetskom niovu.

2019.                                                                     2 nedjelje           3 nedjelje           4 nedjelje

Kurs(20)+Kampus rezidencija 1/2 ND                  811€                  1.179€                1.547€

Kurs(20)+Hibernia rezidencija 1/2 ND                  769€                  1.116€                1.463€

Kurs(20)+porodica višekrevetna PP                      867€                  1.263€                1.659€

Postoji doplata u periodu od 15.06.-30.08. od 120€ nedeljno.

Polasci su svake nedjelje, u toku cele godine.

Polasci su svake nedjelje, u toku cele godine.

NSTS škola jezika
NSTS škola jezika

AKREDITACIJE