English in Cyprus škola

English in Cyprus škola – je proslavila desetu godišnjicu 2017. Ova škola je najveća škola jezika na Kipru, u grau Limasol, koju pohađaju studenti iz cijelog sveta. Nude veliki izbor jezičnih programa za međunarodne studente svih uzrasta. Njihov iskusni akademski tim pruža visokokvalitetnu nastavu u toplom prijateljskom okruženju i obezbjeđuje da vi i / ili vaše dete brzo napreduje.

Ono što je najlepše jeste da dobijate nezaboravno edukativno iskustvo na ostrvu preplavljenom istorijom i okruženom plažama i kristalno čistim vodama Mediterana. Škola je opremljena sa: 18 klimatizovanih učionica, besplatnim bežičnim internetom, kompjuterskim laboratorijama, bibliotekom, studentskim kafeom i menzom. Dočekaće vas ljubazno osoblje škole i kao i prijevoz između škole i vašeg smještaja.

Lokacija – English in Cyprus škola

Kao što smo već i napomenuli škola se nalazi na Kipru u gradu Limasol, okružena prelepim plažama i morem. Kipar je 3 najveće mediteransko ostrvo i 7. najpopularnija evropska destinacija za letovanje. Kipar je takođe i mjesto rođenja grčke boginje Afrodite, Boginje ljubavi i ljepote. Najviše ga posjećuju britanci,jer je do 1916. bio britanska kolonija, a stanvništvo većinom tečno govori engleski jezik.

Kursevi – English in Cyprus škola

Dostupni su razni kursevi engleskog jezika, podobni za svaki uzrast i nivo već stečenog znanja:

 • Standardni kurs engleskog jezika u grupama 16+
 • Individualni kurs do dvoje kandidata najviše 16+
 • Intenzivni 16+
 • Juniorski letnji kamp od 7- 17 godina (od 16.juna do 18. avgusta)
 • IELTS pripremni kurs 16+
 • Kurs za roditelje i decu
 • Kurs za djecu od 5-8 godina
 • Kurs za odrasle 18+

Imate 20-30 časova nedeljno u zavisnosti koji od kurseva ste odabrali. Cene uglavnom uključuju i smještaj, transport od aerodroma do škole, nekada i izlete i naravno radni materijal. Grupe mogu da imaju najviše 15 đaka, osim individualni kurs najviše do 2. Dostupan vam je veliki broj socijalnih aktivnosti koje možete dodatno da pohađate.

Cene

English in Cyprus škola
English in Cyprus škola
English in Cyprus škola
English in Cyprus škola

Smeštaj

Dostupne su vam razne opcije kada je smještaj u pitanju. Od rezidencija škole do hostela i hotela. Takođe, možete i vi sami da rezervišete vaš drugi hotel ili Airbnb kao i boravak kod lokalnih porodica.

Blue Crane Studentska rezidencija

Opustite se na suncu nakon nastave na terasi na bazenu ili uživajte na peščanoj plaži preko puta. Ovi prostrani apartmani sa jednom spavaćom sobe smješteni su u porodičnom hotelu koji se nalazi na rivijeri preko puta peščane plaže Armonia i na pešačkoj udaljenosti od prodavnica, kafića, barova i noćnih klubova u Amathusu, turističkom delu Limassola i 10 minuta vožnje od centra Limassola, moderne marine Nev Limassol i Starog grada.

English in Cyprus škola
English in Cyprus škola

Boravak u lokalnoj porodici – Home Stay

Vježbajte engleski jezik i uživajte u čuvenom lokalnom gostoprimstvu kada budete boravili sa porodicom domaćina u Limasolu. Ovo je sjajan način da proširite svoje iskustvo učenja engleskog jezika.

 • Svi domaćini se koriste engleskim jezikom na odličnom nivou
 • Noćenje sa doručkom
 • Usluga prijevoza do i od škole dostupna je uz doplatu
 • Kuće su udaljene 20 minuta automobilom od škole
English in Cyprus škola
English in Cyprus škola

Lemongrass Hostel

Samo 98 evra nedeljno po osobi.Rezidencija: Lemongrass je mali i udoban hostel u Limasolu. To je mjesto na kojem ćete tokom boravka na Kipru upoznati druge studente i putnike.

Hostel je druželjubivo mjesto sa zajedničkim dnevnim boravkom, zajedničkom sobom, zajedničkom kuhinjom, dve terase i vrt / roštilj. Gosti uživaju u besplatnim ormarima, besplatnoj posteljini, besplatnoj kafi i čaju, BBQ noćima i još mnogo toga.

Ovaj hostel nije samo mjesto za boravak; to je sjajno mesto za upoznavanje novih prijatelja iz celog sveta!

Zašto odabrati Lemongrass Hostel:

 • 15 minuta hoda do plaže i centra Limasola
 • Besplatan čaj, kafa u zajedničkoj kuhinji koja radi 24 sata
 • Roštilj, terasa i ostali zajednički prostori za opuštanje i uživanje u društvu

Akreditacije