BAYSWATER škola jezika

Bayswater škola jezika na Kipru je super destinacija za decu kada je u pitanju učenje jezika. Kipar je jedna od najpristupačnijih i najomiljenijih porodičnih destinacija za učenje engleskog jezika. Uz to, ima i najlepše vremenske prilike tokom cele godine. Nudi fantastičnu kombinaciju sunca, mora, odlične hrane, kao i sjajnog noćnog provoda, a sve to uz izuzetno kvalitetno učenje engleskog jezika. 

Takođe se smatra jednim od najmirnijih delova sveta, sa pristupačnim turističkim gradićima, prelepim zelenim planinskim krajolikom sa jedne strane i morem, sa druge strane.

Bayswater škola jezika u Limasolu nudi toplo, prijateljsko okruženje koje će vašem detetu omogućiti brzi napredak u učenju i usavršavanju engleskog jezika, druženje sa vršnjacima, uživanje u moru, suncu, vazduhu, sportskim aktivnostima i odličnoj i zdravoj mediteranskoj kuhinji. 

Više od 75% stanovništva na Kipru govori engleski jezik, tako da će vaše dete biti stalno izloženo stranom jeziku, čak i kada je van učionice.

Prednosti škole, koja je i član ELSAC grupacije: 

 • -18  klimatizovanih učionica,
 • – IELTS testing centar
 • – otvoren prostor za studente za zajedničke aktivnosti
 • – vending machines
 • – projektori
 • – Wi-Fi

Kursevi koje možete uplatiti preko naše agencije su:

 • Standardni kurs engleskog jezika – Adult course 16+
 • Letnje škole jezika – Summer camps junior
Bayswater škola jezika

Standardni kurs jezika 

Nudi interaktivni program sa obiljem dodatnih aktivnosti što ovaj kurs čini zabavnim. Ovaj kurs je za uzrasnu kategoriju od 16 godina, pa naviše. Nastava počinje ponedeljkom, minimum boravka je nedelju dana.

Osnovni podaci:

maksimalno 15 učenika po grupi, prvi dan – test za određivanje nivoa znanja jezika kako bi se rasporedili po grupama, 15 časova sedmično ponedeljak-petak, na kraju kursa se dobija sertifikat o pohađanju kursa, moderno opremljene učionice, kvalifikovani profesori, uključuje udžbenike, nivo koji možete postići: A1-C2.

Smeštaj je moguć u porodici za decu uzrasta 16 i više godina i u rezidenciji za uzrast 18 i više godina. Vrste soba – jednokrevetne, dvokrevetne i studio.

Cena: 

– za opšti engleski i IELTS pripreme, standarni kurs, 20 časova nedeljno – 280 eur nedeljno. Ako je polaznik nivoa B1 može raditi i pripremu  za IELTS u okviru ovog kursa 

– za opšti engleski sa IELTS-om, intenzivni kurs, 25 časova nedeljno – 340 eur nedeljno. Ako je polaznik nivoa B1 može raditi i pripremu za IELTS u okviru ovog kursa 

– porodični smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa zajedničkim kupatilom na bazi noćenja sa doručkom je: 210 eur nedeljno

– porodični smeštaj u jednokrevetnoj sobi sa zajedničkim kupatilom na bazi polupansiona je: 260 eur nedeljno

– tokom leta, od 02.06-31.08. dodaje se 35 eur nedeljno za smeštaj

– dodatak za posebnu ishranu je: 30-55 eur nedeljno u zavisnosti od broja obroka

– smeštaj u letnjoj rezidenciji bez obroka je: 285 eur nedeljno i dostupno je u periodu: 30.06-25.08.

Bayswater škola jezika

Letnja škola jezika – Bayswater škola jezika

Kurs se održava na UCLAN univerzitetu u Pili – Larnaka, koji je spoj modernog, umetničkog i prirode. Nalazi se na idealnoj lokaciji koja je blizu plaža, ali i živahnog gradskog okruženja Larnake i Aja Nape. 

Kursevi traju od 18. juna do 13. avgusta svake godine i minimalni period boravka je nedelju dana. Uzrast je od 10-17. godina podeljen u tri grupe: 10-11, 12-15 i 16-17 godina. Uz 20 časova jezika koji su tokom prepodneva i traju 45 minuta, polaznici imaju popodnevne aktivnosti, kao odlazak na bazen/plažu, u kasnijim popodnevnim časovima organizovane su sportske, umetničke i igračke aktivnosti, a u večernjim su razne vrste socijalnog druženja. Takođe se organizuju i ekskurzije u obližnje gradove i prirodu. Na kraju kursa se dobija diploma, a na početku je prijemni test.

Polaznici su smešteni u UCLAN univerzitetskom kampu – smeštaj je u dvokrevetnim sobama sa kupatilom ili trokrevetnim sobama u okviru zajedničkog apartmana, na bazi tri obroka dnevno, kao i mogućnost za grickalice i piće, imaju besplatni wi-fi. Kada se ide na izlete, dobijaju lunch pakete.Takođe imaju kantinu i prodavnice u blizini, sportske terene, prostorije za društvene aktivnosti, kao i konferencijsku salu.

Dolazak je nedeljom, a nastava počinje ponedeljkom. Organizovan je transfer od aerodroma do smeštaja i nazad. Period: 23.06-11.08. Cena: 985 eur nedeljno.

Ostali troškovi za oba kursa koji nisu u ceni:

 • registraciona prijava – 75 eur
 • taksa za rezervaciju smeštaja – 55 eur
 • shuttle bus u zavisnosti od broja osoba: 80 ili 100 eur (1-2/3-4)
 • 1.50 % na plaćanje kreditnom karticom
 • taksa za nastavne materijale – 6 eur
 • transferi tokom godine Larnaka ili Pafos – 80 ili 100 eur u zavisnosti od broja osoba i prtljaga
 • trasferi za letnji kamp Larnaka – 45 ili 55 eur u zavisnosti od broja osoba i prtljaga
 • transferi za letnji kamp Pafos – 80 ili 220 eur u zavisnosti od broja osoba i prtljaga
 • depozit – 100 eur (po dolasku) 

Ukoliko želite da saznate više ili vas zanima letnji kamp u Kipru pošaljite nam upit preko [email protected] mejla ili tako što ćete popuniti formular ispod.