London South Bank prezentacija

Događaj je besplatan, a registracija je obavezna!

Registrujete se putem ovog linka!
Kliknete na datum, pa na vreme i unesete svoje podatke putem linka ispod!✔

https://calendly.com/studyabroadtoday/london-south-bank-dogadjaj?month=2022-03&date=2022-03-04

London South Bank prezentacija – Univerzitet LSBU se nalazi u centru Londona, gde održava snažna partnerstva sa svim okolnim industrijama, kao što su: finansije, zdravstvo, umetnost, nauka, kulinarstvo, pravo, obrazovanje, inženjerstvo, građevina i arhitektura. Kampus Southward u Elephant & Castle je “dom” ovog univerziteta od 1892. godine.

04. marta sa početkom u 17h na adresi Knez Mihailova 33 u Beogradu, predstavnica Elizabeth Nolan zajedno sa nama i našom studentkinjom Janjom Janjković na ovom univerzitetu organizujemo prezentaciju ovog fenomenalnog, državnog univerziteta.

Ovan univerzitet poseduje svojih 5 velikih kampus – smeštajnih kapaciteta po ceni od oko 7000 funti godišnje, što je za njegovu lokaciju zaista pristupačna cena. 3x je bio proglašavan za univerzitet posle kog studenti dobiju brzo zaposlenje.

London South Bank prezentacija

Programi:

Na Lonodon South Bank univerzitetu postoje sledeći fakulteti:

  • Applied Sciences
  • Arts and Creative Industries
  • Built Environment and Architecture
  • Business 
  • Engineering 
  • Health and Social Care
  • Law and Social Care 
  • Law and Social Sciences 

Školarine – London South Bank prezentacija

Cene školarine i obim dostupne finansijske podrške razlikuje se u zavisnosti od toga da li se vodite kao domaći student (obično stanovnik UK), student iz Evropske unije (EU), ili inostrani (internacionalni) student.

Osnovne studije- od £14,470

Godina stručne prakse – £1,035

MSc, MA, PgDip – od £14,470

MBA- £15,860

MPhil, PhD – od £14,470

Stipendije:

London South Bank University prima i podstiče studente širom sveta. U ponudi je i veliki asortiman stipendija za internacionalne studente. Internacionalne stipendije za izuzetan akademski uspeh nude studentima na redovnim i postdiplomskim studijama smanjenje školarine do £4000 za svaku akademsku godinu. Kriterijum koji treba ispuniti za ovu stipendiju je prosek od preko 4.0 za prijavu na osnovne studije i preko 8.0 za master studije.

Vidimo se 04.03. – sa početkom u 17h. Prezentacija traje do 19h! 🙂

Registrujete se putem ovog linka!✔ – registracija je obavezna

https://calendly.com/studyabroadtoday/london-south-bank-dogadjaj?month=2022-03&date=2022-03-04

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, javite nam se putem [email protected] mejla. 🙂 Maske su obavezne, a mi smo se postarali da sve ostale epidemiološke mere preduzmemo.

Zakaži konsultacije