GISMA University WEBINAR

GISMA University primeljenih nauka i gisma biznis škola u saradnji sa našom agencijom 28.01. 2022. sa početkom u 18h organizuje webinar na temu studija na ovom univerzitetu i studija u Nemačkoj.

Ova škola osim Berlina ima kampuse u Postdamu i Hamburgu i Hannoveru. Nudi osnovne i master studije na engleskom jeziku.

gisma university
gisma university

GISMA obrazuje pojedince da postanu veoma traženi, vodeći članovi globalne poslovne zajednice. GISMA nudi i tradicionalne fizičke i moderne virtuelne prostore za učenje koji omogućavaju sticanje znanja orijentisanih na budućnost kroz najsavremeniju tehnologiju, inovativno i kreativno okruženje za učenje i visoko kvalifikovano osoblje.

GISMA predstavlja praktično i inspirativno obrazovanje menadžmenta, gde studenti uče od profesora koji su jaki u istraživanju, kao i od vrhunskih rukovodilaca i osnivača kompanija. GISMA sarađuje sa mrežom globalno aktivnih organizacija iz biznisa i obrazovanja. Podržava poslovanje i društvo pripremajući studente za praksu u svetu koji karakterišu stalne promene i neizvesnost. GISMA nudi okruženje za učenje koje karakteriše visok stepen internacionalnosti.

Pored toga, kroz niz partnerstava sa školama, uključujući trostruko akreditovanu Ecole de Management Grenoble, Law University i Univerzitet Kingston, GISMA je proširila svoj izbor programa pružajući studentima mogućnost da dobiju i UK diplome.

GISMA University

Programi:

Osnovne studije:

BA Data Science
Bsc Intenrational Business Management studies

Master programi:

  • MSc Leadership for Digital Transformation
  • MSc International Business Management
  • Global MBA
  • MSc International Agribusiness
  • MSc Data Science,AI and Digital Business
  • MSc Leadership and Human Resource Management
  • MSc Digital Marketing
  • MSc International Marketing
  • gisma university

    Školarine i stipendije

    Školarine su od 9600€ do 12.000€ u zavisnosti od programa. Gisma nudi dosta umanjenja, pa tako možete da ostvarite 25% na prvu godinu studija i do 50% za ostale univerzitete.

    Kako da se registrujete za događaj – GISMA University

    Događaj je online i traje sat vremena, aplikacija koju koristimo je zoom. Prezentacija traje sat vremena i ovo je link za registraciju:

    https://calendly.com/studyabroadtoday/gismabusinessschool

    Kliknte prvo na datum, pa na vreme i uneste podatke i stići će vam mejl sa svim podacima! Vidimo se 28. januara!

    Zakaži konsultacije