HTMI Besplatna radionica

30. septembra u Hotelu Mona Plaza u Beogradu organizovali smo nezaboravandogađaj, okupljajući 30 studenata zainteresovanih za inostrano studiranje i studije hotelijerstva. Ovaj ekskluzivni događaj predstavljao je priliku da se učesnici i budući studenti upuste u svet vrhunske kulinarske umetnosti, a sve zahvaljujući prestižnom HTMI Institutu iz Montrouxa u Švajcarskoj i šefu Andreasu Kurfurstu.

HTMI ugostiteljske studije u Švajcarskoj
HTMI predstavljanje ugostiteljske studije u Švajcarskoj - šef Andreas Kurfurst

Gosti su imali priliku stupiti u svet Švajcarske kulinarske tradicije i izuzetnog ugostiteljstva kroz interaktivnu radionicu sa šefom iz Montrouxa. Takođe su bili u prilici da se upuste u pripremu dve izuzetne poslastice pod pažljivim vođstvom šefa. Odabirom najfinijih sastojaka i preciznim tehnikama, šef je podelio svoje dragoceno iskustvo i tajne sa studentima, doprinoseći njihovom razvoju i inspirišući ih na vrhunsku kulinarsku kreativnost.


Osim kulinarskog iskustva, događaj je omogućio studentima da saznaju više o HTMI Institutu, čije se ime izdvaja kao centar izuzetnosti u obrazovanju ugostiteljstva. Njihov pristup kombinuje teorijsko znanje sa praktičnim veštinama, otvarajući vrata studentima ka globalnim mogućnostima u hotelijerstvu i menadžmentu. Uz smeh, razmenu iskustava i kreaciju neodoljivih sladoleda i kolačića, studenata i gostiju, događaj je na sve učesnike ostavio divne utiske. Ova jedinstvena prilika da sarađuju sa renomiranim šefom iz Švajcarske učinila je da se svi osećaju inspirisano i spremno za nova iskustva u svetu ugostiteljstva.

HTMI Institut, poznat po pružanju vrhunskog obrazovanja u ugostiteljstvu i menadžmentu u hotelijerstvu, u saradnji sa našom Study Abroad Today agencijom, omogućio je studentima nezaboravno iskustvo susreta sa šefom koji je radio u nekim od najpoznatijih svetskih hotela, privatnih jahti i vrhunskih restorana. Ovaj univerzitet nudi izuzetne smerove i programe kako na osnovnim tako i na master nivoima studija poput: International Hospitality Business Management, International Hospitality and Tourism Management, International Hospitality and Events Management, International Hospitality and Marketing Management, International Hospitality and Human Resources Management i niz primenjivih programa sa obaveznom praksom u trajanju od 4 do 6 meseci na nivou osnovnih studija. Takođe se može pohvaliti i akreditovanim MBA programima koji isto tako podrazumevaju plaćenu praksu od 4 do 6 meseci u Švajcarskoj.

Zakaži konsultacije