HULT Business School

Velika Britanija & Amerika

O Hult Business School – prestižnoj biznis školi

Hult Business School je nova vrsta neprofitne biznis škole koja stalno teži inovaciji s ciljem da izađe u susret potrebama svih studenata, poslodavaca i društvu koje se menja brže nego ikad. Hult nije samo škola biznisa već je i dinamično i multikulturalno okruženje koje edukuje, inspiriše i povezuje talente širom sveta. 

Cilj univertiteta jeste da postane najrelevantniji iz ove oblasti koristeći svoj globalni uticaj. Uvek održavajući kreativni i preduzetnički pristup, zajedno sa najsavremenijim tehnologijama, univerzitet teži da ostavi pozitivan uticaj i da unapredi vaše veštine. 

Hult će vam pužiti mnogo više od diplome. Diplomci sa ovog univertiteta stiču globalna poznanstva i veštine koje im omogućavaju da se zaposle odmah posle studija. Poslodavci zapošljavaju diplomce Hult univerziteta zbog inovativnosti, internacionalne podloge i preduzetničkog duha koji se podstiče tokom studija. Studenti ovog univerziteta zaposleni su u preko 825 kompanija u svetu. 

LOKACIJA – HULT Business School

Možete birati između šest uticajnih svetskih prestonica i tako steći internacionalno iskustvu na nekoliko lokacija širom svetu pomoću Global Campus Rotation programa. Ponuđene lokacije su: London, Boston, Njujork, San Francisko, Dubai, Šangaj.

hult business school smeštaj
hult business school smeštaj

Koje su prednosti studiranja u Londonu? Sa više internacionalnih kompanija od bilo kog drugog evropskog grada, London pruža najveći skup startup firmi, kao i dugogodišnju tradiciju postavljanja svih globalnih trendova. 

Aldgate East Campus je moderan prostor koji se nalazi blizu kreativnog centra Londona. Gde god da se okrenete, na ovom kampusu bićete okruženi novim idejama i inovacijom – od tehnologije, preko umetnosti, do muzike. Kampus je pet minuta udaljen pešaka od podzemne stanice i možete imati direktan prevoz do svih delova grada. 

SMEŠTAJ

Hult Univerzitet nudi studentski smeštaj u Bostonu, dok Hult internacionalna biznis škola u Londonu ne pruža ovu opciju. Smeštaj u kući Hult u Bostonu je obavezan za sve brucoše. 

hult business school kampus

“Hult House” u Bostonu nudi zid za penjanje, kutak za druženje, kafić, teretanu, menzu sa keteringom i auditorijum za okupljanja i filmove. 

hult business school smeštaj

Smeštaj u Londonu nije u sklopu kampusa i morate ga naći privatno, ali se studentske zgrade nalaze odmah pored kampusa i tako omogućavaju da upoznate kolege iz zemalja širom sveta. 

hult business school kampus

PROGRAMI I CENE

Bachelor of Business Administration:


Ukupna cena programaSmeštajTroškovi hraneKnjige Lični troškovi Ukupni životni troškovi
London£34,050£10,100£2,900£700£1,800£15,500
Boston $52,700$14,200$4,000$1,000$2,100$21,300

Date cene su okvirne i odnose se na celu akademsku godinu (dva semestra). 

hult business school zgrada

Master programi:

International Business, International Marketing. Finance, Business Analytics 

Lokacije na kojima su ponuđeni ovi programi: Boston, San Francisko, London, Dubai, Šangaj, Njujork. 


Cena programaOsiguranjeSmeštaj Životni troškovi 
London£34,000£1000£13,000£8,000
Boston$47,500$2,750$17,000$11,000
San Francisco$49,500$2,750$18,000$12,000
Dubai AED 171,000AED 6,350AED 50,000AED 28,000

Programi sa dvojnom diplomom mogu se pronaći u Bostonu i San Francisku i koštaju $27,000 uz $1,900 za osiguranje. 

hult business school

AKREDITACIJA

Hult je priznat od strane tri najprestižnija internacionalna akredaticiona tela: The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA), i EQUIS (The European Quality Improvement System). Hult je prva i jedina škola biznisa koja je stegla trostruku akreditaciju, koju ima samo 1% svih škola na svetu. 

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u VELIKOJ BRITANIJI

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Americi