Geneva Business School

Španija & Švajcarska

O Geneva Business School -u

Geneva Business School nudi profesionalno akreditovane programe u Ženevi, Barseloni i Madridu. U ponudi su Bachelor’s, Master’s, MBA, International Executive MBA, i DBA. Nastava se održava u potpunosti na engleskom jeziku i koriste se inovativne metode i tehnologije. 

Studentima je obezbeđen lični mentor, imaju pristup jedinstvenim poslovnim događajima na kojima mogu širiti svoju mrežu poznanstava i pronaći ponude za stažiranje i druge poslovne poduhvate. 

studije u švajcarskoj
geneva business school madrid

Od osnivanja 1995. godine, fakultet se proširio od jednog kampusa na tri najmodernija kampusa sa planovima za dalji razvoj. Ono po čemu se ovaj fakultet ističe jeste posvećenost i profesionalnost profesora kao i činjenica da se nastavni plan stalno razvija u skladu sa novim tehnologijama i potrebama studenata. 

LOKACIJA Geneva Business School

Barselona 

Barselona je sinonim za sunce, more, sport, ali takođe je poznata i po tehnološkom razvoju, startup kompanijama i inovaciji. Grad je savršen za mlade preduzetnike, jer pruža poznanstva sa drugim talentovanim kolegama sa kojima možete razmenjivati ideje i iskustva. 

kampus u španiji
geneva business school

Kampus u Barseloni osmišljen je tako da se oseća duh zajedništva, ali takođe pruža tiha mesta za učenje, najmoderniju tehnologiju koja pospešuje napredak i prostor za saradnju. 

Ženeva

Kampus u Ženevi nalazi se u centru Internacionalnog okruga koji je svetsko sedište diplomatije i u kome se nalazi Palata nacija i Svetska trgovinska organizacija. Ova lokacija će vam omogućiti da steknete razne poslovne ponude u vodećim finansijskim i internacionalnim institucijama. 

geneva business school programi
geneva business school kampus

Kao grad u kome se govori četiri zvanična jezika i sa populacijom koju sačinjava preko 190 nacionalnosti, Ženeva je vodeći kosmopolitski centar za biznis, internacionalne odnose i turizam.  

Madrid 

Madrid je geografski, kulturološki i ekonomski centar Španije. Studiranjem u Madridu bićete inspirisani profesorima i prisustvovaćete poslovnim događajima na svetskom nivou – i sve to u jednom od najsunčanijih gradova Evrope. 

geneva business school barselona
geneva business school

U Madridu se nalaze vodeće multinacionalne kompanije poput KPMG, PwC i Deloitte, ali uprkos uplivu drugih nacionalnosti grad zadržava španski duh.

SMEŠTAJ

Geneva Business School nudi tri različite opcije za smeštaj u Ženevi i Barseloni:

 1. Iznajmljivanje stana
 2. Studentski smeštaj
 3. Smeštaj u porodici 

Imate mogućnost sami da birate koji smeštaj vam najviše odgovara. U Madridu postoje samo prve dve opcije. 

geneva business school kampus

PROGRAMI I CENE

Bachelor of International Management

Specijalizacije: International Management, International Finance, International Relations, Entrepreneurship, Digital Marketing, Sports Management. 

Cena studija u Ženevi je CHF 3,000 za upis + CHF 12,450 za školarinu po semestru (program traje 6 semestra).

Cena studija u Barseloni i Madridu: EUR 1,900 za upis + EUR 6,950 za školarinu po semestru (program traje 6 semestra).

geneva business school preszižna biznis skola

Master of International Management 

Specijalizacije: International Management, International Finance, Sports Management, International Relations, Digital Marketing 

Ovaj program omogućiće vam da postanete uspešan menadžer u poslovnom svetu koji se stalno razvija. Spoj savremene teorije na predavanju i jedinstvenog praktičnog iskustva pomoći će da diplomirate sa znanjem, sposobnostima i samopouzdanjem koje vam je potrebno da započnete uspešnu karijeru.

Ovi master programi savršeni su za one koji su završili osnovne studije iz oblasti biznisa, ali i za one koji su novi u ovoj oblasti. Studenti koji su već stekli Bachelor’s degree na ovom univerzitetu se automatski kvalifikuju za program. Kada završite master i steknete tri godine radnog iskustva, možete se prijaviti na MBA program. 

Cena studija u Ženevi je CHF 3,000 za upis + CHF 10,250 za školarinu po semestru (program traje 3 semestra).

Cena studija u Barseloni i Madridu: EUR 1,900 za upis + EUR 5,450 za školarinu po semestru (program traje 3 semestra).

geneva business school studiranje u španiji

Master of Business Administration 

Glavni cilj programa je da vam omogući iskustvo van učionice i tako vas pripremi za ulogu lidera u budućem poslovanju. Fokus je na projektu ili biznis planu koji sami birate i koji bi mogao drastično da unapredi vašu karijeru.

Studije u Ženevi: CFH 3,000 za upis + školarina po semestru CHF 12,950 (3 semestra) 

Za sve programe može se ostvariti stipendija, odnosno umanjenje školarine za 25%. 

geneva business school madrid kampus

AKREDITACIJA

Geneva Business School je akreditovana od strana AASBI (The Association of Accredited Schools of Business International), EDUQUA, IACBE (International Accreditation Council for Business Education), CHEA.

Geneva Business School nalazi se na 57. mestu u top 100 biznis škola i na drugom mestu u Švajcarskoj, prema izveštaju CEOWORLD Magazine za 2021. godinu. 

Univerzitet je dobio tri Palmes of Excellence nagrade od Eduniversal International Scientific Committee i time je postao svetski priznata biznis škola. 

geneva business school diplomiranje
diplomiranje u ženevi

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Španiji

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Švajcarskoj