University West

Švedska

O UNIVERZITETU – University West

University West je jedan od retkih univerziteta koji nudi studije robotike i IT-a na engleskom jeziku. Najverovatnije ste već čuli dosta toga o Švedskoj, o vikinzima, o predivnim pejzažima, o Nobelovoj nagradi, o IKEI, o visokom životnom standardu. Ono što možda niste znali jeste da je Švedska jedna od najinovativnijih zemalja sveta sa jednim od najboljih obrazovnih sistema na svetu. Nije nimalo iznenađujuće što sve više studenata bira da studira u Švedskoj na engleskom jeziku. 

Ono što je karakteristično za Univerzitet West jeste kvalitet. Univerzitet stalno radi na tome da unapredi sve aspekte rada u cilju da obezbedi studentima inovativno okruženje koje stimuliše napredak. Kampus je je prepun zelenim površina na kojima možete učiti, raditi, ili samo provoditi vreme u odmoru. 

Uvek pun dešavanja i mladih ljudi, kampus je dinamičan i inspiriše nove ideje. Svakim danom možete pronaći neka zanimljiva dešavanja na kampusu. Studenti i profesori su puni energije i uvek rade na novim projektima koji će doprineti poboljšanju okruženja, ali i energiji samog kolektiva. Kampus je inkluzivan i stoga ćete se osećati prijatno i prihvaćeno čim zagoračite na njega, bez obzira na to ko ste i odakle ste. 

Okruženje je živahno, kampus pun studenata iz različitih zemalja, razičitih kultura. Ono što je svima zajedničko je da žele da sarađuju, uče i razviju svoje veštine. Srećom pa kampus pruža studentima veliki broj mesta na kojima mogu da se sastaju, uče i uživaju u razmeni kreativnih ideja. 

LOKACIJA -University West

University West
University West

Kampus University West nalazi se u centru Trollhättan gde imate lak pristup kulturi, trgovini i prelepim šetalištima duž kanala. 

SMEŠTAJ

Internacionalnim studentima opštinski stanodavac Eidar Housing AB u saradnji sa Univerzitetom West nudi obezbeđen smeštaj. Pošto je broj soba ograničen, mesto nije zagarantovno svima. Svi internacionalni studenti mogu aplicirati za smeštaj u sobama, garsonjerama i stanovima na pet različitih lokacija:

University West
University West

PROGRAMI I CENE

Na University West nude se sledeći programi osnovnih studija na engleskom jeziku:

University West
University West

Na Univerzitetu West nude se sledeći master programi na engleskom jeziku:

Full-time, na kampusu, 120 kredita, € 11 417 godišnje 

Studenti iz EU/EAA zemalja i Švajcarske ne plaćaju školarinu!

Stipendije:

Svake godine Univerzitet West nudi ograničen broj stipendiju studentima koji moraju da plaćaju školarinu. Stipendije se dodeljuju na osnovu akademskog uspeha. Ova stipendija pokriva 25% školarine tokom celih studija, pod uslovom da nastave da postižu izuzetan akademski uspeh. 

AKREDITACIJA 

Programi na Univerzitetu West ocenjeni su od strane Standards and Guidelines for Quality Assurance in the European Higher Education Area, ESGSwedish Higher Education Authority (UKÄ) vodi računa da Univerzitet postupa u skladu sa svim pravilnicima i zakonima.

Zakaži konsultacije

    Saznaj više o zemlji univerziteta!

    Studiranje u Švedskoj