University of Limerick

Studiranje u Irskoj

O Univerzitetu

Univerzitet u Limeriku, smešten na zapadnom dielu Irske, predstavlja renomiranu obrazovnu instituciju koja se ponosi bogatom istorijom i inovativnim pristupom visokom obrazovanju. Osnovan 1972. godine, univerzitet je prošao kroz značajan razvoj, postavši prepoznatljiv po svojoj posvećenosti kvalitetnom nastavnom procesu i istraživanju.

Škola se ističe svojim jedinstvenim pristupom obrazovanju, fokusirajući se na integraciju teorije i prakse kako bi studentima pružila sveobuhvatno iskustvo. Osim toga, univerzitet je poznat po snažnoj podršci raznovrsnim studentskim inicijativama, stvarajući dinamičnu i inkluzivnu zajednicu.

Ono što izdvaja Univerzitet u Limeriku su i specijalizovani programi koji odgovaraju savremenim potrebama tržišta rada. Njihove napredne inženjerske, informacione tehnologije, poslovne i druge akademske discipline reflektuju angažovanost škole u pružanju relevantnog znanja i razvoju veština koje su ključne za uspeh u današnjem globalnom okruženju. Ovaj fokus na praktičnom učenju i interdisciplinarnosti čini Univerzitet u Limeriku jednim od lidera u oblasti modernog visokog obrazovanja.

Lokacija – University of Limerick

Univerzitet je smešten u slikovitom okruženju na zapadnom delu Irske, što pruža studentima jedinstveno iskustvo studiranja u prirodnom i kulturno bogatom okruženju. Sa kampusom prostirućim se na prostranih 148 hektara, univerzitet nudi modernu infrastrukturu koja kombinuje funkcionalnost i estetiku.

Kampus University of Limerick karakterišu prostrane zelene površine, arhitektonske atrakcije i suvremene učionice, pružajući inspirativno okruženje za učenje i istraživanje. Nastavne i istraživačke zgrade opremljene su najsavremenijom tehnologijom, a studentski smeštaj nudi udobnost i sve potrebne pogodnosti.

Programi – University of Limerick

Osnovne i master studije

Opšte interesovanje za programe studija na ovom univerzitetu proizilazi iz kombinacije visokog akademskog standarda, inovativnog pristupa učenju i prilika za istraživanje u dinamičnom okruženju. Osnovni programi nude solidno teorijsko znanje, dok master programi pružaju dublje specijalizacije i mogućnosti istraživanja. Evo lista top 20 osnovnih i master programa koji izdvajaju University of Limerick:

Osnovne studije (Undergraduate Programs):

 1. Business Studies
 2. Computer Science
 3. Biomedical Science
 4. Law and Accounting
 5. Marketing and Multimedia
 6. Economics and Finance
 7. Physical Education and Sport Sciences
 8. International Relations and Politics
 9. Applied Languages
 10. Mechanical Engineering
 11. Psychology
 12. Civil Engineering
 13. Product Design and Technology
 14. Environmental Science
 15. Mathematics and Physics
 16. Journalism and New Media
 17. Pharmaceutical and Industrial Chemistry
 18. Digital Culture and Communication
 19. Music, Media, and Performance Technology
 20. Equine Science

Master studije (Graduate Programs):

 1. Artificial Intelligence
 2. Management and Marketing
 3. Financial Services
 4. Software Engineering
 5. Biotechnology
 6. Human Resource Management
 7. Interactive Media
 8. International Commercial Law
 9. Computational Physics
 10. Applied Linguistics
 11. Environmental Engineering
 12. Financial Mathematics
 13. Global Irish Studies
 14. Clinical Education
 15. Sports Performance
 16. Technical Communication and E-Learning Development
 17. Healthcare Leadership
 18. Psychological Science
 19. Game Art and Design
 20. European Integration Studies

Ovi programi predstavljaju samo mali uzorak raznovrsnosti koju University of Limerick nudi, pokrivajući širok spektar disciplina i pružajući studentima mogućnost da pronađu savršenu kombinaciju interesa i akademske stručnosti.

Školarina – University of Limerick

Školarine na University of Limerick variraju u zavisnosti od nivoa studija, vrste programa i državljanstva studenata. Okvirno, godišnje školarine za osnovne programe mogu se kretati od 7.000 do 20.000 evra, dok su školarine za master programe obično nešto više.

Važno je napomenuti da University of Limerick pruža različite mogućnosti stipendiranja kako bi podržao raznolikost i odličnost među studentima. Univerzitet nudi različite vrste stipendija, uključujući akademske stipendije, stipendije za istraživački rad, sportske stipendije i stipendije zasnovane na potrebama. Stoga, studenti imaju priliku aplicirati za finansijsku podršku koja odgovara njihovim individualnim potrebama i postignućima.

Aplikacija – University of Limerick

SAT Agencija je uspešno ostvarila partnerstvo sa University of Limerick što vama proces aplikacije čini mnogo lakšim. Ukoliko imate pitanja o ovom univerzitetu ili možda želite da ga upišete — možete zakazati svoje BESPLATNE početne konsultacije već danas.

Za više informacija o ovom univerzitetu i samom procesu apliciranja, možete nas kontaktirati na [email protected] 😁 ili popunite upitnik ispod.

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Irskoj