University of Information Technology and Management

Studiranje u Poljskoj

O Univerzitetu

Univerzitet informacione tehnologije i menadžmenta (UITM) u Rešovu, Poljska, predstavlja istinski izvor inovacija i visokog obrazovanja u oblasti informacionih tehnologija. Njegova istorija seže u drugu polovinu 20. veka, a osnivanjem 1996. godine, postalo je jedno od vodećih ustanova koje se bave savremenim tehnologijama.

Ova institucija se izdvaja po brojnim karakteristikama koje je čine jedinstvenom. Fokusirana je na pružanje obrazovanja koje ne samo da odražava savremene trendove u informacionim tehnologijama već i podstiče kreativnost i preduzetnički duh kod studenata. Univerzitet teži da proizvede stručnjake koji nisu samo tehnički veštci, već i lideri spremni da se nose sa izazovima digitalnog doba.

Univerzitet informacione tehnologije i menadžmenta u Rešovu nudi širok spektar programa koji su prilagođeni potrebama savremenog tržišta rada. Od inženjeringa softvera do menadžmenta informacionih sistema, ovi programi su osmišljeni da opremaju studente sa znanjem i veštinama potrebnim za uspešnu karijeru u oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta. Ova fokusiranost na praktične veštine i primenu znanja čini UITM u Rešovu istaknutim izborom za one koji teže uspehu u digitalnoj eri.

Lokacija – University of Information Technology and Management

Ovaj univerzitet u Rešovu smešten je u jednom od najživopisniji gradova u Poljskoj, pružajući studentima ne samo izuzetno obrazovanje već i bogato iskustvo života. Rešov, grad sa bogatom istorijom i kulturom, stvara idealnu pozadinu za univerzitetski život.

Kampus UITM-a je savremeno projektovan, sa modernim učionicama, laboratorijama opremljenim najnovijom tehnologijom, i prostorima za timski rad. Učenici imaju pristup resursima koji podržavaju njihovu akademsku izvrsnost i istraživački duh. Osim toga, blizina tehnoloških firmi i inovativnih preduzeća pruža studentima mogućnost sticanja praktičnih iskustava i razvijanja mreže profesionalnih kontakata.

Programi – University of Information Technology and Management  

Osnovne i master studije

Osnovne Studije:

Osnovni programi na University of Information Technology and Management (UITM) pružaju studentima čvrst temelj u oblasti informacionih tehnologija, povezujući teorijsko znanje s praktičnim veštinama koje su ključne za uspeh u savremenom poslovnom okruženju. Ovi programi su osmišljeni da omoguće studentima da razviju širok spektar kompetencija i postanu stručnjaci u svojoj oblasti.

Master Studije:

UITM se ponosi svojim izuzetnim master programima koji su usmereni na specifične oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta. Master programi nude napredna znanja i fokusirane veštine koje omogućavaju studentima da se specijalizuju i postanu stručnjaci u dinamičnim sektorima poput informacione bezbednosti, data science-a, i upravljanja projektima.

Osnovne Studije:

 1. Computer Science
 2. Business Informatics
 3. Cybersecurity
 4. Software Engineering
 5. Digital Marketing
 6. Data Analytics
 7. Internet of Things (IoT)
 8. E-Business Management
 9. Computer Networks
 10. Artificial Intelligence
 11. Multimedia Design
 12. Mobile App Development
 13. Business Intelligence
 14. Cloud Computing
 15. Game Development
 16. Information Systems Management
 17. Web Development
 18. Big Data Technologies
 19. Computer Graphics
 20. IT Entrepreneurship

Master Studije:

 1. Master in Cybersecurity
 2. Master in Data Science
 3. Master in Business Intelligence
 4. Master in Software Engineering
 5. Master in Information Systems Management
 6. Master in Artificial Intelligence
 7. Master in Digital Marketing
 8. Master in Cloud Computing
 9. Master in Mobile App Development
 10. Master in Internet of Things (IoT)
 11. Master in E-Business Management
 12. Master in Computer Networks
 13. Master in IT Entrepreneurship
 14. Master in Multimedia Design
 15. Master in Game Development
 16. Master in Computer Graphics
 17. Master in Web Development
 18. Master in Big Data Technologies
 19. Master in IT Project Management
 20. Master in Blockchain Technologies

Studirajte na UITM-u i otvorite vrata ka dinamičnom svetu informacionih tehnologija i menadžmenta.

Školarina – University of Information Technology and Management

University of Information Technology and Management (UITM) pruža pristupačne školarine koje se odnose na vrhunski kvalitet obrazovanja koje studenti dobijaju. Školarine se razlikuju u zavisnosti od nivoa studija i programa koji se upisuju. Osnovne studije često imaju niže školarine u poređenju s master programima, ali obezbeđuju izuzetnu vrednost za uloženi novac. Poprilično su povoljne za ovaj deo Evrope, i kreću od 4.000 do 6.000 evra po godini za osnovne i master studije.

Aplikacija – University of Information Technology and Management

SAT Agencija je uspešno ostvarila partnerstvo sa University of Information Technology and Management u Poljskoj što vama proces aplikacije čini mnogo lakšim. Ukoliko imate pitanja o ovom univerzitetu ili možda želite da ga upišete — možete zakazati svoje BESPLATNE početne konsultacije već danas.

Za više informacija o ovom univerzitetu i samom procesu apliciranja, možete nas kontaktirati na [email protected] 😁 ili popunite upitnik ispod.

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Poljskoj