University of Findlay

O UNIVERZITETU

University of Findlay je osnovan 1882. Univerzitet je poznat po izvrsnosti u svojim naučnim, zdravstvenim profesijama, nauci o životinjama , sportu i negovanju sledećih generacija mladih naučnika, lidera i uspešnih mladih ljudi.

Ovaj Univerzitet se nalazi u državi Ohajo u gradu Findlay-u. Više o gradu i državi Ohajo vidite u delu lokacija. Ima preko 80 programa osnovnih studija na engleskom jeziku i 11 mastera i oko 4000 studenata. Iako je srednji koledž što se tiče ranga, ovo je super mesto za studente koji žele da iskuse Ameriku po povoljnoj ceni, obzirom da univerzitet daje lepe stipendije.

Oni su članovi NCAA II divizije tako da je sport i sportska stipendija nešto što krasi ovaj univerzitet. Takođe poseduju svoj veliki kampus gde studenti mogu da budu smešteni, da se hrane čak i da pronađu part-time posao.

 University of Findlay

LOKACIJA – University of Findlay

University of Findlay se nalazi, kao što smo već i spomenuli ranije u tekstu, u Ohaju.

Širi region Findlay -u grada je idealno mesto za život i rad. Nalazi se otprilike 40 milja južno od Toleda i sat i po od Kolumba, Dejtona i Detroita. Poznata kao kooperativna i inovativna zajednica, poseduje atraktivnu i podržavajuću poslovnu kulturu, snažan sistem javnih škola i bogatu lepezu aktivnosti na otvorenom i kulturnih aktivnosti u kojima se studenti mogu uključiti.

Petnaest kompanija visokog profila sa liste Fortune 500 odlučilo je da se locira u ovom dobro uspostavljenom „mikropolitskom“ području. Marathon Petroleum Corporation i Cooper Tire and Rubber Company zovu Findlay svojom kućom, a Whirlpool Corporation i Cardinal Health takođe imaju značajne psoslove ovde. Pored mnogih kompanija sa sedištem u SAD, sedam japanskih kompanija, dve kanadske firme i tri nemačka preduzeća nalaze se u poslovnim i industrijskim parkovima u Findlay-u.

PROGRAMI – University of Findlay

University of Findlay nudi Bachelor degrees, Associates degrees, Master degrees, PHD i online programe i još mnogo drugih mogućnosti za studije.

Osnovne studije:

Fakulteti:

 • Business
 • Education
 • Health Professions
 • Arts, Humanites and Social Sciences
 • Pharmacy
 • Science

Obzirom da ima 80 programa osnovnih studija na engleskom jeziku koji potpadaju pod ove fakultete, kompletan spisak pronaći ćete OVDE.

Master programi:

 • Applied Security & Analytics
 • Business Administration
 • Education
 • Environmental, Safety & Health
 • Health Informatics
 • Occupational Therapy
 • Professional Communication
 • Physician Assistant
 • Radiologic Sciences
 • Rhetoric & Writing
 • TESOL & Linguistics

ŠKOLARINE I STIPENDIJE

Školarina za osnovne studije godišnje je 35.000$ bez smeštaja i hrane. Ovo dosta zavisi i od toga koji ste program odabrali.

Cena školarina za master studije je oko 33.000$ godišnje.

Što se tiče cene kampusa i hrane u PDF dokumentu ipod ćete pronaći kompletne informacije:

Stipendije – University of Findlay

Univerzitet nudi i sportske i akademske stipendije. Taksa za aplikaciju je 50$. Preko SAT Agencije možete da aplicirate na obe stipendije. Uslovi za sportsku su da imate snimke treninga i utakmica, kao i sva ostala prateća ,regularna dokumentacija za aplikaciju na jedan program u Americi.

Uslovi za upis na osnovne studije:

tudenti osnovnih studija: Minimalni 2.0 GPA što je oko 3.0 naš prosek. 6.0 IELTS za direktan prijem iliti B2 TOEFL (75-95 ili preko) Duolingo,PTE i drugi testovi iz engleskog jezika su takođe prihvaćeni. Za prijem nije potreban SAT/ACT. Stipendije se dodeljuju automatski na osnovu proseka. Ispod je grafikon dostupnih iznosa stipendija:

Ako imate prosek preko 4.5 imate pravo na 21.000 dolara umanjenje školarine na ovom univerzitetu za osnovne studije.

stipendije

Uslovi za upis na master studije:

Minimalni prosek je 7.5 za upis i 6.5 IELTS za direktan prijem (Master zdravstvene informatike je sada 7.0 IELTS) Duolingo, TOEFL, PTE i drugi testovi iz engleskog jezika su takođe prihvaćeni. Za prijem nije potreban GRE/GMAT. Nema roka za prijavu jer imaju više upisnih perioda, skoro tokom čitave godine.

Ispod je grafikon dostupnih iznosa stipendija:

stipendije master

Život na kampusu

FINDLAY CAMPUS

Život u kampusu je odličan način da upoznate nove ljude i iskoristite svoje vreme na koledžu. Na kampusu ćete imati priliku da se upoznate i komunicirate sa studentima iz Sjedinjenih Država i celog sveta. Imaćete lak pristup biblioteci Shafer, Alumni Memorial Union-u (AMU), kardio centrima i rekreativnim centrima i mnogim drugim resursima kampusa.

U svojoj sobi ćete naći pristup Findlai-ovom bežičnom internetu i Philo TV-u. Philo TV omogućava studentima da gledaju TV uživo i DVR na bilo kom uređaju. Takođe ćete imati pristup salonima, skenerima i štampačima, opremi za igre, prodajnim mašinama i besplatnim perionicama veša.

Prijava preko nas

Ukoliko želite da zajedno sa nama šaljete prijavu na ovaj univerzitet, javite se već danas tako što ćete da popunite formular ispod. Mi za vas radimo dokumentaciju, šaljemo prijavu, apliciramo na stipendije i radimo vizu!

Za više informacija možete da nam pišete na [email protected]!

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Americi