Steinbeis University

Studiranje u Nemačkoj

O univerzitetu

Steinbeis University (SMI) u Berlinu je pomoćnik globalno aktivne Steinbeis fondacije i najveći je privatni istraživački univerzitet u Nemačkoj.

Nude vrhunske studijske programe, predavanja na engleskom jeziku, kao i jedinstvenu priliku da u praksi oprobate najnovije inovacije na tržištu putem njihovog modela dualnog obrazovanja — osiguravajući da studenti ovog univerziteta budu opremljeni veštinama koje će im biti potrebne u budućnosti.

Da bi studentima olakšali nalaženje posla nakon diplomiranja, Steinbeis University pruža podršku u karijeri kroz opsežnu obuku i podučavanje — od prvog dana pa tokom kompletnog tranjanja studija. SMI studenti takođe imaju prednost povezivanja sa univerzitetskom cenjenom mrežom od preko 200 industrijskih partnera (uključujući neka od najvećih imena nemačkog poslovanja i inovacija) što, naravno, još više pomaže napredovanju u karijeri.

Steinbeis University u Berlinu

Lokacija – Steinbeis University

Steinbeis University nalazi se u Berlinu, u pravom start-up centru koji se u velikoj meri širi, tako da živeći ovde dajete sebi veliku šansu da ugrabite posao iz snova. Odabirom studiranja na SMI, ove šanse će se samo povećati.

Kao što smo pomenuli, univerzitetska mreža od preko 200 industrijskih partnera uključuje neka od najvećih imena nemačkog poslovanja i inovacija, kao što su Daimler, Bosch i Siemens. Rukovodioci ovih kompanija redovno drže predavanja na univerzitetu, a u nekim slučajevima studenti su dobili priliku da učestvuju u projektima, pa čak i na praksi u okviru ovih firmi. Steinbeis University ima mnogo uspešnih priča u kojima su bivši studenti postali visoko cenjeni zaposleni u ovim veoma prestižnim kompanijama.

Važno je napomenuti da — selidbom u Berlin — vaše mogućnosti nisu ograničene na obrazovanje i karijeru. Studiranje u Nemačkoj je uvek divno iskustvo, ali kada je u pitanju Berlin, on se može pohvaliti velikom međunarodnom zajednicom, što olakšava brzu integraciju u vaš novi dom, a takođe je i dobro poznata kulturna prestonica. Sa svojim raznim galerijama i restoranima, i poznatom klupskom scenom, uvek postoji nešto zabavno da radite sa svim svojim novim prijateljima.

Steinbeis University u Berlinu
Berlin

Prorgami – Steinbeis University

Steinbeis University u svom sklopu ima posolvonu školu Steinbeis SMI, takođe u Berlinu. Ona je zvanično priznata kao privatni univerzitet od 1998. godine. Iako je Steinbeis SMI odgovoran za razvoj i sprovođenje svih sadržaja za njihove studijske programe prema pravilniku o studijama i ispitima, studenti koji steknu svoju diplomu ovde zvanično dobijaju doplomu sa Steinbeis Univerziteta u Berlinu.

Oni nude diplomske, master i MBA programe u oblasti poslovanja i ekonomije, leadership menadžmenta, i tehnologije. Bez obzira koliko pomenuti programi izgledaju drugačije, svi su u suštini zasnovani na idejama i načinima razmišljanja Ferdinanda fon Štajnbajsa — izumitelj dualnog obrazovanja.

Master studije

Business Management (MSc)

  • Iako su kursevi Osnove menadžmenta obavezni za svakog studenta, moći ćete da birate između četiri predmeta specijalizacije na osnovu vašeg izbora u karijeri i ciljeva učenja.
  • Specijalizujte se za teme koje su vam uzbudljive i koje vam mogu pomoći da unapredite svoju karijeru — od preduzetništva do marketinških inovacija, i od nauke o podacima do digitalnih finansija.
  • Snažna osnova opšteg menadžmenta u kombinaciji sa znanjem iz specijalizacije po vašem izboru daje vam sve veštine da ispunite potrebe savremenog poslovnog sveta.

Online Business Management (MSc)

Business and Organizational Psychology (M.A.)

  • Da bi zadovoljili dinamiku današnjeg radnog okruženja i glavna interesovanja studenata, Steinbeis University nudi jedinstvenu kombinaciju poslovne psihologije sa poslovanjem i upravljanjem ljudskim resursima.

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Online Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA)

Steinbeis University
Berlin, Nemačka

Školarina – Steinbeis University

Steinbeis Univesrity svoje školarine razlikuje ukoliko studirate uživo ili online. Cene varirarju za mastere i MBA programe, i tačne cife možete videti ispod.

Za Master studije cena školarine je sledeća:

Cena po semestruUkupna cena
Business Management (MSc)5,700€22,800€
Business Management (MSc) Online8940€
Business and Organizational Psychology (M.A.)3,710€14,700€
MBA19,800€
MBA Online 7,880€
MBA with Specialization (online)9,840€
MBA with specialization in Creative Leadership€47,000

Stipendije

Steinbeies Univeristy brine za svoje postojeće i potencijalne studente i stremi da svima da šansu da studiraju. Zbog ovoga nude stipendiju za internacionalne studente, u nadi da će pomoći ljudima van Nemačke da dođu i ovde sutidraju.

THE STEINBEIS SCHOLARSHIPPROGRAM FOR INTERNATIONALSTUDENTS

Kao deo Steinbeis fondacije, Univerzitet Steinbeis je u mogućnosti da ponudi delimičnu školarinu za prihvaćene studente koji imaju izvrsne akademske rezultate i međuljudske veštine. Stipendije se dodeljuju na osnovu motivacije, ličnih i profesionalnih dostignuća i akademske izvrsnosti, i biće dodeljene kandidatima iz bilo kog porekla.

Graceland University
Graceland University

Aplikacija

SAT Agencija je uspešno ostvarila partnerstvo sa Steinbeis University, što vama proces aplikacije i školarine čini mnogo lakšim. Ukoliko imate pitanja o ovom univerzitetu ili možda želite da ga upišete — možete zakazati svoje početne konsultacije već danas.

Za više informacija o ovom univerzitetu i samom procesu apliciranja, možete nas kontaktirati na [email protected] 😁

Zakaži konsultacije

    Saznaj više o zemlji univerziteta!

    Studiranje u Nemačkoj