Point Loma Nazarene University

Studiranje u Americi

O Univerzitetu

Point Loma Nazarene University ima bogatu istoriju koja seže unazad do 1902. godine kada je osnovana kao Pacific Bible College u Los Angelesu. Tokom godina, škola je rasla i razvijala se, a 1973. preselila se na predivnu lokaciju u Point Loma, San Diego. Danas, PLNU nosi nasleđe holističkog obrazovanja u američkom obrazovnom opusu inspirisanog hrišćanskim vrednostima, etičkim principima i nudeći studentima sveobuhvatno iskustvo učenja.


PLNU se ponosi svojim specifičnim akademskim programima koji naglašavaju interdisciplinarni pristup i praktično iskustvo. Programi poput Global Studies, Environmental Science, Nursing, kreativnih umetnosti i komunikacija pružaju studentima širok spektar znanja i veština za buduće izazove. Duhovna dimenzija integrisana je u sve programe kako bi se podstakao holistički razvoj pojedinca. Univerzitet teži stvaranju lidera koji će doprineti pozitivnim promenama u svetu.

Point Loma Nazarene University

Lokacija – Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University smeštena je na jednoj od najprivlačnijih lokacija u San Diegu, Kalifornija. Njen kampus prostire se duž obale Point Loma Peninsula, pružajući studentima ne samo inspirativno obrazovno okruženje već i spektakularan pogled na Tihi okean.

Pored akademske infrastrukture, studenti mogu uživati u prostranim dvorištima, baštama i pogodnostima za rekreaciju. Blizina okeana dodatno obogaćuje studentski život omogućavajući pristup prelepim plažama i sportskim aktivnostima na vodi.

Programi – Point Loma Nazarene University

Undergraduate i Graduate programi

Point Loma Nazarene University (PLNU) nudi širok spektar programa studija koji se ističu po kombinaciji akademske izvrsnosti, duhovnog razvoja i praktičnih veština. Osnovne i master programe odlikuje holistički pristup učenju, težnja ka liderstvu i fokus na stvaranje pozitivnog društvenog uticaja. Studenti su podstaknuti da istražuju svoje strasti, razvijaju kritičko razmišljanje i stvaraju održive promene u svetu.

Osnovne Studije (Undergraduate Programs):

 1. Business Administration
 2. Psychology
 3. Biology
 4. Communication Studies
 5. Environmental Science
 6. Music
 7. Political Science
 8. Sociology
 9. Graphic Design
 10. Kinesiology
 11. International Studies
 12. Journalism
 13. Theatre Arts
 14. Chemistry
 15. Marketing
 16. English Literature
 17. Nursing
 18. Sociology
 19. Spanish
 20. Social Work

Master Studije (Graduate Programs):

 1. Master of Business Administration (MBA)
 2. Master of Arts in Clinical Counseling
 3. Master of Science in Nursing
 4. Master of Education in Teaching and Learning
 5. Master of Science in Kinesiology
 6. Master of Arts in Christian Ministry
 7. Master of Science in Marriage and Family Therapy
 8. Master of Science in Organizational Leadership
 9. Master of Science in Environmental Management
 10. Master of Arts in Education Leadership
 11. Master of Music in Performance
 12. Master of Arts in Theological Studies
 13. Master of Science in Special Education
 14. Master of Arts in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL)
 15. Master of Science in Accountancy
 16. Master of Public Health (MPH)
 17. Master of Science in Executive Leadership
 18. Master of Arts in International Development
 19. Master of Arts in Clinical Rehabilitation Counseling
 20. Master of Arts in Ministry Leadership
Point Loma Nazarene University

Školarina – Point Loma Nazarene University

Stipendije predstavljaju značajan deo finansijske podrške na PLNU. Univerzitet nudi raznolike stipendijske programe zasnovane na akademskom uspehu, sportskim dostignućima, umetničkim talentima i angažmanu u zajednici. Studenti takođe mogu istražiti mogućnosti spoljašnjih stipendija, grantova i radnih prilika unutar univerziteta kako bi dodatno smanjili troškove školovanja.

PLNU se ponosi svojom posvećenošću pružanju pristupačnosti obrazovanju visokog kvaliteta, stvarajući podržavajuće okruženje u kojem studenti mogu ostvariti svoje akademske i profesionalne ciljeve bez prevelikog finansijskog tereta.

Aplikacija – Point Loma Nazarene University

Point Loma Nazarene University

SAT Agencija je uspešno ostvarila partnerstvo sa Point Loma Nazare univerzitetom što vama proces aplikacije čini mnogo lakšim. Ukoliko imate pitanja o ovom univerzitetu ili možda želite da ga upišete — možete zakazati svoje BESPLATNE početne konsultacije već danas.

Za više informacija o ovom univerzitetu i samom procesu apliciranja, možete nas kontaktirati na [email protected] 😁 ili popunite upitnik ispod.

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Americi