Nebrija univerzitet

ŠPANIJA

Nebrija univerzitet je privatan univerzitet koji se nalazi u Madridu a ime je dobio po Antoniju de Sebrija, poznatom španskom humanisti. Od svog osnivanja Nebrija univerzitet je održavao i razvijao sisteme obrazovanja zasnovanim na kvalitetnim predavanjima i istraživanjima što su ujedno i ključni kvaliteti za razvoj talenta i unapređenje poslovnih prilika.

Programi – Nebrija Univerzitet

Na Nebrija univerzitetu studenti mogu upisati Bachelor i Master studije. Bachelor studije na Nebrija univerzitetu traju 4 akademske godine i možete da birate da studirate na engleskom ili španskom jeziku. Nebrija univerzitet nudi sledeće programe na engleskom:

 • Business (engleski i španski jezik)
 • Modern Languages (engleski i španski jezik)
 • International Relations (engleski i španski jezik)
 • Architecture  (engleski i španski jezik)
 • Communication and Arts (određeni programi na engleskom)

Što se tiče studenata koji žele da nastave svoje obrazovanje, na Nebrija univerzitetu mogu upisati i Master studije, u trajanju  od 1 akademske godine, u sledećim područjima: 

 • Business Area (španski i engleski jezik)
 • Language Area ( samo na španskom jeziku)
 • Education Area (španski i engleski jezik)
 • Architecture Area (španski jezik)
 • International Relations Area (španski i engleski jezik)
Nebrija univerzitet

Školarina i stipendije

Cena školarine varira od programa do programa za koji se opredelite ali uglavnom se one kreću od 4.600 eura po semestru što po akademskoj godini iznosi oko 9.200 eura. Svakako da ovaj iznos nije uopšte naivan ali univerzitet Nebrija nudi razne školarine kao i umanjenja od 30% na iznos školarine u cilju da pomognu budućim studentima. U svakom slučaju ukoliko želite neke dodatne informacije u vezi stipendija ili prijavljivanja možete da se obratite našoj agenciji i mi ćemo vam  pomoći oko svega.

studiranje u spaniji
studije u španiji

Smeštaj

Nebrija univerzitet u spaniji

Madrid je prelep grad koji vredi posetiti tako da, ukoliko ste ikakda izrazili želju da studirate u Španiji onda je ovaj univerzitet idealna prilika da to i uradite. Što se tiče smeštaja u Madridu univerzitet Nebrija nudi studentima smeštaj u sklopu univerziteta na čak 3 lokacije. Možete da birate između jednokrevetnih soba i dvokrevetnih soba sa malom  razlikom u cenama. Naravno, ukoliko želite da sami tražite smeštaj postoji i ta mogućnost, tako da zapravo sve zavisi od vas.

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Španiji