MARCONI International University

O UNIVERZITETU

MARCONI International University (MIU) je inovativni američki univerzitet sa sedištem u Majamiju na Floridi koji nudi osnovne i master programe u USA, kako onlajn tako i na kampusu.

MIU je posvećen inovacijama u tehnologijama i metodologijama učenja i naprednom istraživanju na međunarodnom nivou u službi društvenih promena i napretka. MIU posvećenost izvrsnosti i kvalitetu inspiriše programe koji pripremaju studente da se suoče sa globalnim promenama i da uspešno primene svoje akademsko znanje u stvarnim situacijama.

MARCONI International University je licenciran od strane Komisije za nezavisno obrazovanje (CIE) Ministarstva za obrazovanje Floride da nudi programe obrazovanja nakon srednjeg obrazovanja i ima ovlašćenje da dodeljuje diplome prema zakonu Floride.

Zašto ovaj univerzitet?

 • Visoko kvalifikovani međunarodni fakultet
 • ONLINE i ON CAMPUS kursevi
 • Prosek od 12 studenata po odeljenju
 • Multikulturalno obrazovno okruženje
 • Mogućnost studiranja u Majamiju
 • Pristup uslugama profesionalnog vođenja
 • F1 studentska viza
 • Mogućnosti stipendiranja

Studiranje u Sjedinjenim Državama nudi priliku da se uđe na međunarodno tržište rada kroz „prednja vrata“. Kvalifikacija iz SAD nudi konkurentsku prednost u mnogim zemljama, posebno za međunarodne kompanije koje posluju na različitim tržištima.

Američki obrazovni sistem je zasnovan na snažnom pragmatizmu koji ima za cilj da učini studenta autonomnim i sposobnim da primeni znanja i veštine u različitim operativnim oblastima. Student uči kako da samostalno planira i upravlja projektom u svim njegovim fazama, kao i kako da radi u grupama i sarađuje sa drugim kolegama tokom osnovnih i postdiplomskih programa. Američki univerziteti uče studente da kritički koriste i primenjuju svoje znanje, da budu inovativni, proaktivni i originalni i da razvijaju organizacione i operativne veštine u skladu sa specifičnim zahtevima svoje buduće profesije.

LOKACIJA – MARCONI International University

Kampus Međunarodnog univerziteta Marconi nalazi se u finansijskoj i komercijalnoj četvrti Majamija, okrugu koji se najbrže razvija u gradu. MIU se nalazi između centra grada i Brikela, gde se nalaze neki od najprestižnijih koledža na Floridi. Univerzitet zauzima površinu od 7.210 kvadratnih stopa i uključuje:

 • 4 učionice kapaciteta po 30 studenata
 • Biblioteka dostupna studentima
 • Kuhinja
 • Recepcija
 • Administrativna kancelarija

PROGRAMI – MARCONI International University

Howest University nudi Bachelor degrees i Master programe. O

Osnovne studije

Osnovne studije traju 4 godine i programi su na engleskom jeziku.

Master studije

Masteri traju 18 meseci, mogu da se pohađaju na engleskom i španskom jeziku.

ŠKOLARINE I STIPENDIJE – MARCONI International University

Svi troškovi za osnovne studije:

 • Taksa za prijavu: 50 USD (stanovnici SAD), 150 USD (međunarodni studenti)
 • Godišnja školarina: 6,796 dolara
 • Po kreditu: 226,53 dolara
 • Po semestru: 2,265,33 dolara
 • Cena za diplomiranje: 400 dolara
 • Dostupne stipendije

Svi troškovi za master programe:

 • Ukupna školarina: $10,430
 • Po kreditu: 248,33 dolara
 • Po semestru: $2,086
 • Cena za diplomiranje: 400 dolara
 • Planovi plaćanja MIU nude mogućnost plaćanja školarine u ratama
 • Dostupne stipendije
MARCONI International University
MARCONI International University

Stipendije dostupne našim studentima:

EUROPEAN UNDERGRADUATE AND GRADUATE SCHOLARSHIP

Obezbeđuje stipendije do 30% cene školarine za kandidate koji su uspešno diplomirali na priznatoj visokoškolskoj ustanovi (srednjoj školi ili univerzitetu) u Evropi i žele da nastave studije onlajn na MARCONI International University. Da bi se prijavili za ovu stipendiju, studenti moraju da dostave originalnu ili overenu zapečaćenu kopiju svog transkripta dobijenog od evropske institucije. Transkript treba da bude praćen zvaničnom procenom kredita tj ispita koja je završena i predata univerzitetu od strane priznate službe za evaluaciju. Studenti takođe moraju da navedu stipendiju za koju apliciraju i nameravani program studija. Komisija za stipendiranje MIU-a razmatra svaku prijavu i ocenjuje njenu usklađenost sa kriterijumima za stipendije.

MERIT-BASED UNDERGRADUATE AND GRADUATE SCHOLARSHIP

MIU nudi stipendije zasnovane na proseku od 20% cene školarine za programe online ili na kampusu domaćim i međunarodnim studentima koji su stekli minimalni GPA od 2,9 (naš 4.0) tj (8.0 na fakultetu) u svojim prethodnim studijama (srednja škola, diplomski ili master). Ovo se može dokazati dostavljanjem originala ili overene zapečaćene kopije ispita. Ako je diploma dobijena na instituciji van SAD, transkripti treba da budu praćeni zvaničnom procenom ispita koja je završena i predata univerzitetu od strane priznate službe za evaluaciju. Da bi zadržali stipendiju ako je dodeljena, studenti moraju ostati upisani kao redovni studenti tokom prolećnog i jesenjeg semestra i dobiti minimalni GPA od 2,9 od maksimalnih 4.0

EXCELLENCE SCHOLARSHIPS

MIU nudi 300 stipendija za izvrsnost godišnje, za do 55% troškova školarine, za onlajn programe koji se srpovode na španskom ili engleskom jeziku, kako bi se pružile mogućnosti obrazovanja međunarodnim studentima u Americi koji pokazuju veliki potencijal.

Da bi bili kvalifikovani, kandidati treba da napišu esej od 300 reči u kojem objašnjavaju svoju motivaciju da se upišu u Marconi i zašto se smatraju kandidatima sa visokim potencijalom zajedno sa svojim ažuriranim CV-jem.

Šta je evaluacija kredita? – MARCONI International University

FCE (Foreign Credential Evaluation) – Procena inostranih akreditiva je obavezan proces koji se zahteva kada se traži prijem na bilo koju instituciju u SAD ako je vaša diploma van SAD: procena akreditiva je način na koji se akademske i stručne diplome stečene u jednoj zemlji upoređuju sa onima stečenim u drugoj.

Univerziteti, koledži i poslodavci širom sveta koriste procene akreditiva da bi razumeli strano obrazovanje i da bi procenili kandidate za prijem ili zapošljavanje. Prihvataju bilo koju od sledećih agencija koje je odobrio NACES.

Imaju ugovor sa dve agencije i standardna cena je 150,00 USD za kandidate za OAS, procenjeno vreme za završetak ovog procesa je 15 radnih dana. Kada dobiju izveštaj od ocenjivača, univerzitet daje pismo o prihvatanju kandidata na program i ugovor o upisu.

Prijava preko nas

Mi smo direktni predstavnici ovog univerziteta. Ukoliko želite da zajedno sa nama šaljete prijavu na ovaj univerzitet, javite se već danas tako što ćete da popunite formular ispod. Mi za vas radimo dokumentaciju, šaljemo prijavu, apliciramo na stipendije i radimo vizu! Ukoliko vi odabere da mi šaljemo prijavu, a vi dokumenta PRIJAVA JE TADA BESPLATNA!

Za više informacija možete da nam pišete na [email protected]!

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Americi