Bethany College 

Studiranje u Americi

O Univerzitetu

Bethany Lutheran Koledž smešten je u srce Minnesote i proizvod je predanosti i vizije Luteranske crkve Amerike. Osnovan 1927. godine, Bethany je od početka bio posvećen pružanju kvalitetnog hrišćanskog obrazovanja u inspirativnom okruženju. Ideja o osnivanju koledža proizašla je iz želje da se pruži pristupačna i kvalitetna visokoškolska opcija za zajednicu, a danas Bethany Lutheran Koledž nastavlja s ponosom graditi most između tradicije i savremenih obrazovnih vrednosti.

Bethany Lutheran Koledž se ističe po raznolikom spektru programa koji naglašavaju holistički pristup obrazovanju. Programi iz oblasti liberalnih umetnosti, poslovanja, zdravstvenih nauka i tehnologije prilagođeni su savremenim potrebama tržišta rada. Karakteristični su i programi hrišćanskog obrazovanja, u kojima studenti imaju priliku istraživati dublje duhovne aspekte i razvijati vrednosti koje će im koristiti tokom čitavog života.Ono što Bethany Lutheran Koledž čini posebnim je angažovanost u zajednici i fokus na razvoju lidera sa jakim moralnim vrednostima. Kroz „Service Learning“ programe, studenti imaju priliku primenjivati svoje akademske veštine u stvarnom okruženju, pružajući podršku lokalnim zajednicama.

Lokacija – Bethany college 

Bethany Lutheran Koledž smešten je u slikovitom Mankato-u, Minnesoti, okružen prirodnim bogatstvima i očaravajućim pejzažem. Kampus je oaza mira i zajedništva, pružajući studentima jedinstveno iskustvo učenja u harmoniji sa prirodom. Kroz godine, Bethany Lutheran Koledž je ulagao u modernizaciju svoje infrastrukture, pružajući studentima najnovije nastavne i stambene objekte. Kroz bogatstvo svoje lokacije, Bethany Lutheran Koledž stvara atmosferu koja inspiriše akademske poduhvate, podržavajući razvoj zajednice i individualnog rasta.

Programi – Bethany college 

Undergraduate i Graduate programi – MAJORS & MINORS I Pre-Professional Programi

Bethany Lutheran Univerzitet nudi raznovrsne major programe kako bi studentima omogućio sveobuhvatno obrazovanje i specijalizaciju u određenim oblastima. Studenti imaju priliku izabrati između programa u oblastima umetnosti, nauke, poslovanja, zdravstva, i mnogih drugih. Neki od izuzetno popularnih major programa uključuju Biohemiju, Poslovnu Administraciju, Psihologiju, Engleski jezik, i Medicinu, među mnogim drugim. Ovi programi su dizajnirani da pruže studentima temeljno razumevanje svojih disciplina i pripreme ih za uspešne karijere u različitim oblastima.

Bethany takođe pruža različite minor programe koji omogućavaju studentima da prošire svoje obrazovanje i steknu dodatna specijalizovana znanja. Neki od minor programa uključuju Art History, Communication Disorders, Informatičke sisteme, i mnoge druge. Ovi minor programi pružaju studentima priliku da istraže interdisciplinarne oblasti i stvore dodatnu vrednost svom akademskom profilu.

Bethany Lutheran Univerzitet posebno ističe programe za obrazovanje i sticanje licenci za nastavu. Studenti mogu odabrati programe kao što su Art Education, Comm. Arts, Literature Ed., Elementary Education, Health Communication, Mathematics Education, Social Studies Education, Special Education, Studio Art, i druge. Ovi programi ne samo da pripremaju studente za nastavu, već ih podstiču da postanu inspirativni edukatori i lideri u svojim zajednicama.

Školarina – Bethany College

Bethany Lutheran Koledž predano podržava svoje studente pružanjem raznovrsnih stipendija i opcija finansijske pomoći kako bi olakšao pristup visokokvalitetnom obrazovanju. Univerzitet prepoznaje važnost pristupačnosti i inkluzivnosti, te je posvećen obezbeđivanju resursa kako bi studenti ostvarili svoje obrazovne ciljeve. Bethany nudi stipendije za akademske izuzetnosti (merit based), kao i potrebnima zasnovane stipendije kako bi osigurao da talentovani pojedinci ne budu ograničeni finansijskim izazovima.

Aplikacija – Bethany College

SAT Agencija je uspešno ostvarila partnerstvo sa Bethany Koledžom što vama proces aplikacije čini mnogo lakšim. Ukoliko imate pitanja o ovom univerzitetu ili možda želite da ga upišete — možete zakazati svoje BESPLATNE početne konsultacije već danas.

Za više informacija o ovom univerzitetu i samom procesu apliciranja, možete nas kontaktirati na [email protected] 😁 ili popunite upitnik ispod.

Zakaži konsultacije

    Saznaj više o zemlji univerziteta!

    Studiranje u Americi