Asia Pacific Univerzitet

Malezija

Asia Pacific Univerzitet za tehnologiju i inovacije (APU) je među vodećim privatnim univerzitetima u Maleziji i kao takav objedinjuje studije tehnologije i inovacije kroz koje sprema studente za vodeće pozicije na globalnom nivou. Svoju reputaciju duguje prestižnim nagradama na međunarodnom nivou. APU se ubraja u malobrojne grupe univerziteta koji su od premijera Malezije dobile nagradu za izuzetan doprinos razvoju tehnologije u tom delu sveta.

Studentska zajednica koju čini preko 12.000 studenata iz čitavog sveta doprinosi kosmopolitskom okruženju samog univerziteta. Cilj univerziteta jeste da proizvede individualce koji će učiti i razmišljati drugačije ali na nov i napredniji način.

Ministarstvo obrazovanja Malezije je ovaj univerzitet svrstalo među najbolje univerzitete dajući mu 5 zvezdica.

Lokacija

asia pacific univerzitet

Univerzitet se nalazi u prijestonici Malezije Kuala Lampur. Sama egzotika grada čini ga veoma privlačnim za studente i turiste, ali i sadržaj pomenutog grada. Predstavlja svojevrsnu uređenu džunglu, ali sa modernom stranom života što ga čini još privlačnijim. Ono što je karakteristično za ovaj grad jeste da ga odlikuje leto tokom čitave godine.

Smeštaj – Asia Pacific Univerzitet

Za razliku od mnogih univerziteta, APU je uz studente kako bi im olakšao pronalaženje smeštaja. 2019. APU je otvorio vrata svoga kampusa i na taj način umnogome olakšao studentima pitanje smeštaja. Nastavne jedinice, kampus i dom su veoma dobro povezani tako da šanse da zalutate su veoma male. Inače je kampus smešten u delu grada u kojem je u punom zamahu razvoj tehnologije i odlično je povezan sa ostatkom grada u pogledu javnog prevoza.

asia pacific univerzitet malezija

Programi i cene – Asia Pacific Univerzitet

Asia Pacific Univerzitet vam pruža širok dijapazon fakultetskih disciplina. Jedna izvandredna sredina kako za sticanje novih znanja i veština tako i za istraživanja u okviru samog univerziteta. Ono što je veoma bitno programi studija su na engleskom jeziku i u ponudi su pripremni programi, osnovne i master studije, kao i kraće specijalističke studije u oblasti ICT-a u trajanju od dve godine.

Cena za osnovne studije iznosi blizu 7000$ u zavisnosti od programa:

Dual degree programi u saradnji sa Staffordshire University UK su sledeći:

Master studije traju dve godine ili godinu dana i programi su:

Cena studija iznosi oko 9500$.

Uslovi upisa

asia pacific univerzitet
studije u maleziji

Za upis na jedan od fakulteta APU potrebna su vam dokumenta prethodnog školovanja kao i položen test jezika IELTS 6.0 ili TOEFL 55. Studenti, koji nisu iz Malezije potrebno je da dva meseca pre naznačenog početka otvaranja aplikacije, podnesu svoja dokumenta zbog vize i pronalaženja smeštaja. Tako je početak otvaranja aplikacije za osnovne studije 24.septembar 2019 dok je za master studije 06.septembar 2019 a za dualne programe 30.oktobar i 04.novembar 2019.

Zakaži konsultacije

    Saznaj više o zemlji univerziteta!

    Studiranje u Maleziji