AAS COLLEGE

O Univerzitetu

AAS COLLEGE je univerzitetski koledž smešten u Solunu poznat po programima studija umetnosti i dizajna i koristi isti nivo umetničkih resursa koji biste očekivali od vodeće britanske umetničke škole. Ovaj univerzitet je osnovan 1990. godine i danas važi za jednog od najvećih univerziteta u Solunu. AAS univerzitet je zvanični studijski centar univerziteta u Sunderlandu i studentima pruža isti nastavni plan i diplome kao najkvalitetniji britanski univerzitet. AAS je jedini univerzitetski koledž u Grčkoj sa nizom kurseva britanskog dizajna na različitim nivoima. Ovaj koledž je zauzeo 16. mjesto u kategoriji univerzitet godine te ukoliko odlučite da studirate na ovom koledžu ulažete u svoju budućnost.  

AAS COLLEGE
AAS COLLEGE

Programi – AAS COLLEGE

ASS univerzitetski koledž nudi mogućnost upisivanja osnovnih studija kao i postdiplomskih studija. Osnovne studije traju 3 godine i možete da upišete neke od sledećih programa:

 • Advertising and Design
 • Animation and Games Art
 • Fashion Product and Promotion
 • Graphic Design

Master studije traju godinu i po dana i možete da birate između sledećih programa:

 • Fashion
 • Animation
 • Games Art
 • Graphics
 • Branding
 • Advertising
 • User Experience

Smeštaj – AAS COLLEGE

Većina studenata koji upišu univerzitet u inostranstvu imaju problem po pitanju smeštaja i kako doći do njega. ASS koledž nudi pomoć studentima u potrazi  za odgovarajućim smeštajem koji ispunjava sve potrebe jednom studenta. Osoblje ASS koledža vam može pomoći i može vas posavetovati o stanovima koji se nalaze blizu koledža ili u centru grada. Stanovi uglavnom imaju jednu sobu i kuhinju, dok neki imaju kuhinju koja se deli sa drugim studentima. Što se cena tiče one se kreću od 200-300 eura. Solun je jedan od najlepših gradova ispunjen istorijskim znamenitostima tako da ćete tokom vašeg boravka imati priliku da posetite sve znamenitosti i bolje upoznate ovaj veličanstveni grad.

 AAS COLLEGE
AAS COLLEGE
Studiranje u Grčkoj
Studiranje u Grčkoj

Školarina i stipendije

Školarina na ovom univerzitetu za osnovne studije je 6800€, dok je za master progrme 7500€. Master program traje 3 semestra, tj godinu i po dana. Osnovne studije traju 3 godine. U svakom trenutku možete da se prebacite na University of Suderland ali će tada školarina biti po UK stadardima i to oko 15.000 funti.

Čitavu aplikacionu proceduru proverava i administrira University of Suderland, tako da iako aplikaciju šaljemo njihovoj ispstavi – AAS Collegu oni odlučuju o prijeu studenata.

Što se tiče stipendija, one su parcijalne i iznose 1-2000€.

Studije u Grčkoj
Studije u Grčkoj

Ako želite da studirate na ovom univerzitetu , SAT Agencija kao ekskluzivni predstavnik ovog univerziteta nudi zaista super paket aplikacije na ovaj univerzitet, ako vas zanima više, popunite upitnik ispod teksta!

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Grčkoj