University of Applied Sciences Upper Austria 

Studiranje u Americi

O Univerzitetu

University of Applied Sciences Upper Austria ima duboke korene u austrijskom obrazovnom sistemu. Nastala je spajanjem više stručnih škola i visokih škola širom Austrije. Osnovana je s ciljem da pruži kvalitetno stručno obrazovanje i bude odgovor na potrebe lokalne industrije. Danas, sa svojim bogatim nasleđem koje seže unazad, univerzitet je postao regionalni lider u pružanju praktičnih i inovativnih obrazovnih programa.

Ono što izdvaja ovu instituciju je usmerenost na praktičnu primenu znanja i inovacije. Univerzitet sarađuje sa vodećim industrijama kako bi osigurao da njegovi studenti steknu relevantno iskustvo koje će im pomoći u karijeri. Posvećenost stvaranju inovativnih rešenja ogleda se u interdisciplinarnom pristupu nastavi i istraživanju.

Univerzitet nudi raznovrsne programe na osnovnim i postdiplomskim nivoima. Od inženjeringa i informacionih tehnologija do poslovanja i umetnosti, univerzitet pruža širok spektar oblasti. Posebna pažnja posvećuje se programima koji su direktno povezani s potrebama tržišta rada. Stručni kursevi, radionice i saradnja sa kompanijama čine ovo učilište idealnim mestom za one koji teže sticanju praktičnih veština i primene teorijskog znanja u stvarnom svetu.

University of Applied Sciences Upper Austria 

Lokacija – University of Applied Sciences Upper Austria  

Smesten u srcu Gornje Austrije, University of Applied Sciences Upper Austria se prostire na nekoliko lokacija, svaka od njih nosi svoj jedinstveni šarm. Glavni kampus u gradu Wels nudi studentsku atmosferu sa modernim učionicama, laboratorijama i prostorima za zajedničko druženje. Sa svojom blizinom prelepim jezerima i planinama, ovaj kampus pruža inspirativno okruženje za učenje.

Pored toga, različiti ogranak kampusa u Hagenbergu, Linzu, Steyr-u i Vorchdorfu, obezbeđuju studentima mogućnost da biraju između različitih gradova i okolina. Svaki od ovih kampusa reflektuje karakter svoje lokalne zajednice, pružajući studentima raznolike perspektive i iskustva.

Dostupnost javnog prevoza i dobra povezanost između lokacija čini putovanje između kampusa jednostavnim. Sa svojom slikovitom kombinacijom urbanih i ruralnih područja, ovaj univerzitet pruža idealno mesto za studiranje, gde studenti mogu istraživati, učiti i razvijati se u okruženju koje podstiče akademske i kreativne potencijale.

Programi – University of Applied Sciences Upper Austria  

Osnovne i master studije

Univerzitet pruža raznolike programe studija koji su usmereni ka praktičnom iskustvu, istraživanju i profesionalnom razvoju. Ovi programi su kreirani sa fokusom na savremene industrijske izazove i potrebe tržišta rada. Osnovne i master programe odlikuje visok nivo stručnosti i inovacija, pružajući studentima priliku da stvaraju pozitivan uticaj u svojim oblastima interesovanja.

Neki od programa osnovnih studija:

 1. Inženjering i Tehnologija
 2. Poslovna Administracija
 3. Informatika i Digitalne Tehnologije
 4. Zdravstvo i Socijalna Neg
 5. Mediji i Komunikacije…

Neki od programa master studija:

 1. Mehatronika
 2. Međunarodno Poslovanje
 3. Digitalna Proizvodnja
 4. Razvoj Softvera
 5. Bioinformatika…

Navedeni programi predstavljaju samo deo bogatstva studijske ponude, prilagođene zahtevima savremenog tržišta rada i brzim promenama u industriji. Studiranje na ovom univerzitetu znači sticanje relevantnih veština i znanja, čime se otvaraju vrata ka uspešnoj karijeri i doprinosu globalnom društvu.

University of Applied Sciences Upper Austria 

Školarina – University of Applied Sciences Upper Austria 

Univerzitet pruža pristupačne školarine koje odražavaju visok kvalitet obrazovanja i resurse koje studenti dobijaju tokom studija. Školarine variraju u zavisnosti od programa i nivoa studija, nudeći fleksibilne opcije koje odgovaraju različitim budžetima.

Aplikacija – University of Applied Sciences Upper Austria 

University of Applied Sciences Upper Austria 

SAT Agencija je uspešno ostvarila partnerstvo sa University of Applied Sciences Upper u Austiji  što vama proces aplikacije čini mnogo lakšim. Ukoliko imate pitanja o ovom univerzitetu ili možda želite da ga upišete — možete zakazati svoje BESPLATNE početne konsultacije već danas.

Za više informacija o ovom univerzitetu i samom procesu apliciranja, možete nas kontaktirati na [email protected] 😁 ili popunite upitnik ispod.

Zakaži konsultacije

  Saznaj više o zemlji univerziteta!

  Studiranje u Austriji