fbpx

SPOTLIGHT PODCAST 

Spotlight podcast – Nakon 3 godine od pokretanja agencije, odlučili smo da pokrenemo i našu emisiju koja će dati prostor mladim, uspešnim ljudima da ispričaju svoju priču. Ime prevedeno sa engleskog jezika znači “Reflektor”. Cilj i želja podcasta je da osvetli biografije ljudi koji i nisu baš poznati javnosti. 

Upoznaćete se sa ljudima koju predaju na nekim od najboljih univerziteta na svetu, sa našim naučnicima koji su postigli neverovatne stvari, našim mladim ljudima koji su odlučili da ostanu i da u Srbiji izgrade svoju karijeru. 

Fokus emisije je na obrazovanju i inovativnim ljudima koji menjaju naše društvo na bolje. Svako ko želi da podrži naš rad, može to da uradi tako što će da se pretplati na kanal klikom na dugme SUBSCRIBE.

Spotlight je zamišljen kao emisija koja inspiriše sve mlade ljude da su neke stvari ipak moguće ako to dovoljno želite!

Epizoda 1 – Spotlight podcast – Valentina Čolić Mihajlović

spotlight podcast

Gošća naše prve epizode je Valentina Čolić Mihajlović, devojka koja je dobila punu stipendiju za master program finansija na Kembridz univerzitetu u Velikoj Britaniji. Valentina ima veoma svestranu profesionalnu biografiju. Od rada za Ernst & Young, do državnog posla junior savetnice zamenice Premijera, preko preduzetništa do rada na različitim NGO projektima. Pričali smo o njenom iskustvu na Kembridzu, razlikama između našeg i britanskog obrazovanja, njenim iskustvima na svim pozicijama u dosadašnjoj karijeri i još mnogo zanimljivih stvari iz njene impresivne biografije.